Публикувано на

Топ 20 на бестселърите за 2015г.

Класацията „Топ 20 на бестселърите за 2015г.″ отразява покупките на нашите клиенти през годината, с най-търсените и поръчвани заглавия:

Шест мислещи шапки1. Шест мислещи шапки

„Шест мислещи шапки” е може би най-известната и най-продавана по света книга на Едуард де Боно – световнопризнат експерт по въпросите на креативното мислене и мисленето изобщо. В книгата се предлагат шест различни начина на мислене, които можем да използваме, когато вземаме решения.

Тайните на пълната самоувереност2. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Вълшебните семена на успеха3. Вълшебните семена на успеха

Във „Вълшебните семена на успеха“ вие се докосвате до мъдрост, проверена от времето. Авторката Джудит Уилямсън припомня основните идеи на Наполеон Хил и ги интерпретира в духа на новото време.

Наръчник на мързеливеца за постигане на успех4. Наръчник на мързеливеца за постигане на успех

Необичайният наръчник „Наръчник на мързеливеца за постигане на успех“ съчетава хумор и мъдрост, посочвайки на читателя ред причини да седне удобно, да си опъне краката и да използва творческите си способности, за да извлече най-хубавото от живота.

Магическата стълба към успеха5. Магическата стълба към успеха

„Магическата стълба към успеха“ представя в силно кондензирана форма седемнадесетте фактора, съставящи основата на философията на Закона на успеха, формулиран от д-р Наполеон Хил.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо6. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Триминутна медитация7. Триминутна медитация

Три минути са малко, но достатъчно, за да променят живота ви, с помощта на умствен самоконтрол.

Развиване на интуицията8. Развиване на интуицията

„Развиване на интуицията“ от Шакти Гауейн е едно фундаментално изследване върху развитието и употребата на интуицията.

Изцеляване на отрицателните енергии9. Изцеляване на отрицателните енергии

В книгата си „Изцеляване на отрицателните енергии“ Ан Джоунс обяснява как да се защитим от отрицателната енергия, да й се противопоставим и да я пречистим.

Тайните на щитовидната жлеза10. Тайните на щитовидната жлеза

„Тайните на щитовидната жлеза“ е модерна книга за щитовидната жлеза, която не оставя в сянка нито един значим аспект по темата.

Богат татко, беден татко11. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Типология на личността. Седемте роли12. Типология на личността. Седемте роли

„Типология на личността. Седемте роли” разкрива древна могъща система за себепознание, състояща се от седемте основни архетипа.

Асът на продаването13. Асът на продаването

„Асът на продаването” от Джон Фентън е безценна книга в професионалната библиотека на всеки търговец-продавач, която си струва всеки лев и всеки час, вложен в изучаването й.

Защо Бог се смее?14. Защо Бог се смее?

„Защо Бог се смее?“ ни внушава, че винаги има основания да сме благодарни, че препятствията са просто скрити възможности, както и че всяка възможност носи обещание за изобилие.

Колко е хубаво да не работиш. Книга за пенсионери, безработни и работохолици15. Колко е хубаво да не работиш. Книга за пенсионери, безработни и работохолици

За много хора по света „Колко е хубаво да не работиш“ се е превърнала в извор на вдъхновение и мотивация да открият истинската си същност и да променят живота си към по-добро.

Седемте навика на високоефективните хора16. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.

Изкуството на щастливия живот на работното място17. Изкуството на щастливия живот на работното място

Далай Лама за работата, кариерата, призванието и откровението на истинското щастие на работното място.

Промяната. Преходът от амбицията към смисъла18. Промяната. Преходът от амбицията към смисъла

„Промяната. Преходът от амбицията към смисъла“ от Уейн Дайър – книга-спътник на едноименния филм – илюстрира как и защо да направим прехода от амбицията към смисъла, като загърбим амбицията и заживеем смислено и целеустремено.

Стъпка по стъпка към идеалното тегло19. Стъпка по стъпка към идеалното тегло

Нужни са ви само 12 седмици, през всяка от които ще правите само една малка промяна в живота си, за да победите постепенно излишните килограми.

Изцелението е в твоите ръце. Скритите послания на болестта20. Изцелението е в твоите ръце. Скритите послания на болестта

„Изцелението е в твоите ръце“ разкрива cкритото значeниe на болecти като диабeт, рак, cърдeчни заболявания, рeвматоидeн артрит, фибромиалгия, cиндром на xроничната умора, дeпрecия и главоболиe. Тук ce търcят нe cамо cимптомитe, но и тexният произxод и ce работи нe от глeдна точка на лeкуванeто, а на оздравяванeто.