Публикувано на

Топ 100 на бестселърите за 2017г.

Топ 100 на бестселърите за 2017г.

Класацията „Топ 100 на бестселърите за 2017г.″ отразява покупките на нашите клиенти и най-продаваните от нас книги през 2017г.

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки1. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа2. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.

Никога вече излъган3. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Притча за Голямото крило4. Притча за Голямото крило

„Притча за Голямото крило“ от Луис Тарталя представя историята на един гъсок, който преминава през различни нива на трансформация и се развива от ограниченията на собственото си его до усещането си за общността си с ятото.

Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата5. Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата

„Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата“ от Ричард Кош е интригуваща книга за невероятните възможности, които дават на бизнеса и хората 92 универсални, научни, силови закона.

Изяж жабата. 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо6. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Богат татко, беден татко7. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Как да използваме силата на своето подсъзнание8. Как да използваме силата на своето подсъзнание

Едно от основните послания на „Как да използваме силата на своето подсъзнание“ от Джоузеф Мърфи е, че ако се научим да контролираме подсъзнанието си, ще можем да контролираме всичко в живота си.

Необятният свят на билките9. Необятният свят на билките

„Необятният свят на билките“ е подробен справочник за билките, който разкрива тайните на чудодейните растения, като предоставя подробна информация за тяхната история, отглеждане, размножаване и събиране.

Фън Шуей. Как да се прочистим от лошите енергии и се обградим с повече радост и хармония10. Фън Шуей. Как да се прочистим от лошите енергии и се обградим с повече радост и хармония

Животът в хармония с природата и нейните закони осигурява здраве и дълголетие, удовлетворение и преобразува отрицателните ситуации в положителни.

Едноминутен мениджър11. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

Развиване на интуицията12. Развиване на интуицията

„Развиване на интуицията“ от Шакти Гауейн е книга за мъдростта на интуицията и възможностите да я развием.

Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата13. Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата

„Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата“ от Крис Барез-Браун е книга с прости и практични идеи за превръщане на работата, която работим в невероятно преживяване и вдъхновение.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията14. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Краят на болестите15. Краят на болестите

„Краят на болестите“ от д-р Дейвид Ейгъс е книга, която предизвиква общоприетите схващания и концепции за здравето и предлага нови методи за увеличаване на енергията, жизнеността и продължителността на живота ни.

Предвидими резултати в непредвидими времена16. Предвидими резултати в непредвидими времена

„Предвидими резултати в непредвидими времена” е книга, която ни показва пътя за това как да побеждаваме независимо от сложните и непредсказуеми обстоятелства.

Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike17. Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike

„Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike“ е книга-автобиография на Фил Найт – създател на най-голямата компания за спортни стоки обувки, дрехи и оборудване в света Nike.

Стани суперзвезда в продажбите18. Стани суперзвезда в продажбите

„Стани суперзвезда в продажбите“ от Брайън Трейси е книга-наръчник с 21 начина за по-успешни и професионално осъществени продажби на клиенти.

Новият едноминутен мениджър19. Новият едноминутен мениджър

„Новият едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън очертава основните начини, с които всеки ръководител може да подобри ефективността на своето управление и взаимоотношения с преките си подчинени.

Пътят на твореца. Духовна пътека към по-висша съзидателност20. Пътят на твореца. Духовна пътека към по-висша съзидателност

„Пътят на твореца. Духовна пътека към по-висша съзидателност“ от Джулия Камерън е ръководство за преодоляване на творчески кризи.

Защо точно ти? 101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите21. Защо точно ти? 101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите

„Защо точно ти? 101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите“ от Джеймс Рийд е книга за хората, на които им предстои да се явят на важно интервю за работа, но също така и за собствениците, мениджърите и служителите, които провеждат интервюта с кандидати за вакантни длъжности.

Седемте навика на високоефективните хора22. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.

Поток. Психология на оптималното преживяване23. Поток. Психология на оптималното преживяване

„Поток. Психология на оптималното преживяване“ от Михай Чиксентмихай е световноизвестна книга, издадена за пръв път през 1990г., която предлага теорията, че хората са най-щастливи, когато са в състояние на „поток“ – състояние на пълна концентрация и потапяне в някакво занимание.

Мисли като милионер и ще станеш милионер24. Мисли като милионер и ще станеш милионер

За pазлика oт дpуги автopи пo темата, T. Xаpв Eкъp не пише „Мисли като милионер и ще станеш милионер”, за да cтане милиoнеp. Далеч пpеди тoва тoй вече е такъв!

Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени25. Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени

„Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени” от анонимен офицер от Военоморските сили на САЩ e книга за невероятната мощ и възможности на екипа и екипния дух.

Четирите потока на парите26. Четирите потока на парите

„Четирите потока на парите“ е изключително важна книга за финансова грамотност и постигане на финансова свобода, написана от Робърт Кийосаки – автор на световния бестселър „Богат татко, беден татко“.

Продължавай напред. Изкуството на постоянството27. Продължавай напред. Изкуството на постоянството

„Продължавай напред. Изкуството на постоянството“ от Джоузеф Маршал ІІІ е книга със стари индиански мъдрости и поуки за отношението на хората към живота.

Изкуството на щастливия живот на работното място28. Изкуството на щастливия живот на работното място

Далай Лама за работата, кариерата, призванието и откровението на истинското щастие на работното място.

Трябва да имаш яки топки29. Трябва да имаш яки топки

„Трябва да имаш яки топки“ от Лари Уингет е книга, която подтиква към характерен начин на мислене и поглед към живота, а именно – да се живее целенасочено, честно, интересно и уверено.

Супер работа, супер кариера30. Супер работа, супер кариера

„Супер работа, супер кариера“ от Дженифър Колосимо и Стивън Кови е книга, която разкрива как бихме могли да създадем най-добрата и стойностна работа – за нас и за другите.

Правилният начин на готвене за вашата кръвна група31. Правилният начин на готвене за вашата кръвна група

„Правилният начин на готвене за вашата кръвна група“ от Питър Д`Адамо разкрива методика за хранене според кръвната група, свързвайки усвояемостта на храната, ефективността й за организма и генетичните особености на човека.

Размерът има значение (размерът на талията)32. Размерът има значение (размерът на талията)

„Размерът има значение (размерът на талията)“ от Александра Иванова представя начин за отслабване на жените без изтощителни диети и лекарства, позовавайки се на личния опит на авторката, която отслабва с 42кг. за 9 месеца.

Творческа визуализация. Използвайте силата на въображението, за да осъществите своите желания33. Творческа визуализация. Използвайте силата на въображението, за да осъществите своите желания

Идеите, вложени в „Творческа визуализация. Използвайте силата на въображението, за да осъществите своите желания“ ще ви накарат да погледнете на света с нови очи.

Целта. Процес на постоянно усъвършенстване34. Целта. Процес на постоянно усъвършенстване

„Целта. Процес на постоянно усъвършенстване“ на д-р Елиаху Голдрат е книга за основните принципи на управление на производството и по-конкретно за огромната роля на целта и определянето на цели.

Женските страхове, женските болести, женските болки35. Женските страхове, женските болести, женските болки

„Женските страхове, женските болести, женските болки“ от д-р Винфрийд Вебер е книга в малък формат, в която се прави преглед на различни женски здравословни проблеми и оплаквания.

Мисли и забогатявай36. Мисли и забогатявай

„Мисли и забогатявай“ от Наполеон Хил е една от най-вдъхновяващите мотивационни книги, публикувани някога, посветена на тайните на парите и големия професионален успех.

Когато всичко се променя, промени всичко37. Когато всичко се променя, промени всичко

Пpoмeнитe cа за нашe дoбpo и вcъщнocт в cъpцeтo cи ниe иcкамe тe да ce cлучат. Нийл Доналд Уолш анализиpа дeвeт пpoмeни, кoитo мoгат да пpeвъpнат живoта в чудecнo пpиключeниe и иcтинcкo пътуванe към ceбe cи.

На първо място в Google38. На първо място в Google 2017

„На първо място в Google“ е книга за спечелване на челни позиции в резултатите от търсене в най-популярната търсачка в света (и България) – Google.

Когато на добри хора се случват лоши неща39. Когато на добри хора се случват лоши неща

„Когато на добри хора се случват лоши неща“ е класическо произведение върху голямата тема за човешкото страдание и духовното оцеляване пред лицето на връхлитащи ни бедствия.

Изкуството да бъдем баба и дядо40. Изкуството да бъдем баба и дядо

„Изкуството да бъдем баба и дядо“ предлага безценни напътствия за едно от най-важните, но и пренебрегвани звена във веригата на детското развитие – ролята на дядото и бабата.

Поверително от Харвард бизнес скул41. Поверително от Харвард бизнес скул

„Поверително от Харвард бизнес скул“ от Емили Чан е книга-пътеводител за предприемачи, мениджъри и служители, които искат да управляват успешно дейността на своята организация.

Събуди се! Ти си жив42. Събуди се! Ти си жив

„Събуди се! Ти си жив“ от Арнолд Фокс и Бари Фокс е книга, написана от лекари, която с насоки и истински примери помага да останем позитивни в трудни моменти и да поддържаме по-здравословен начин на живот чрез силата на положителното мислене.

Like a virgin. Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище43. Like a virgin. Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище

„Like a virgin. Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище“ от Ричард Брансън е книга за предприемачеството и предприемачите, която съдържа примери, размисли и конкретни съвети за успешен бизнес, които не се преподават в училище.

Да се чувстваш добре. Клинично доказано лечение на депресията без медикаменти44. Да се чувстваш добре. Клинично доказано лечение на депресията без медикаменти

„Да се чувстваш добре. Клинично доказано лечение на депресията без медикаменти” от д-р Дейвид Бърнс разкрива успешен и изпробван от хиляди хора метод да се чувстваме добре без медикаменти, в случай на депресивни състояния.

Молитви. Вдъхновение и насочени медитации за щастлив и изпълнен с любов живот45. Молитви. Вдъхновение и насочени медитации за щастлив и изпълнен с любов живот

В тази малка по обем книга Дон Мигел Руис разкрива могъщата сила на молитвата, способна да пробуди любовта и радостта в сърцето на всеки човек и да го поведе към единение със Създателя.

Как да отгледате удивително дете. Методът "Монтесори"46. Как да отгледате удивително дете. Методът „Монтесори“

„Как да отгледате удивително дете. Методът „Монтесори“ от Тим Селдин е наръчник за развитие на децата по метода „Монтесори“, предназначен за родители и учители. Авторът е председател на фондация „Монтесори“ в САЩ.

Типология на личността. Седемте роли47. Типология на личността. Седемте роли

„Типология на личността. Седемте роли” разкрива древна могъща система за себепознание, състояща се от седемте основни архетипа.

Асът на продаването48. Асът на продаването

„Асът на продаването” от Джон Фентън е безценна книга в професионалната библиотека на всеки търговец-продавач, която си струва всеки лев и всеки час, вложен в изучаването й.

Яж мазнини и отслабвай49. Яж мазнини и отслабвай

„Яж мазнини и отслабвай“ от Марк Хаймън представя последните открития за мазнините в 21-дневен хранителен режим, който енергетизира и детоксикира организма.

Наръчник за живота. Беседи50. Наръчник за живота. Беседи

„Наръчник за живота. Беседи“ от Епиктет включва избрани афоризми и беседи на известния стоически философ и мъдрец от времето на Римската империя.

Практическото мислене51. Практическото мислене

„Практическото мислене“ от Едуард де Боно е книга за всекидневното мислене. Тя засяга теми като процесите на мислене, начините да разбираме ситуациите, да бъдем прави, да грешим и др.

Шифърът на Мойсей. Най-могъщият инструмент на проявлението в историята на света52. Шифърът на Мойсей. Най-могъщият инструмент на проявлението в историята на света

„Шифърът на Мойсей. Най-могъщият инструмент на проявлението в историята на света“ от Джеймс Туайман е книга за духовния копнеж, благодарение на който можем да постигнем желанията си.

ABC на инвестирането в злато. Как да запазите и умножите богатството си53. ABC на инвестирането в злато. Как да запазите и умножите богатството си

„ABC на инвестирането в злато. Как да запазите и умножите богатството си“ е книга-пътеводител с изчерпателни насоки за вземане на добри решения относно инвестирането в злато.

Вие знаете. Научете се да следвате интуицията си още на мига54. Вие знаете. Научете се да следвате интуицията си още на мига

„Вие знаете. Научете се да следвате интуицията си още на мига“ от Беки Уолш е книга, която обяснява давата вида интуиция и как можем да ги използваме, за да осъществим значими промени в живота си или в живота на другите.

Твоето следващо голямо начало. Как да развиваме добри идеи от нищото55. Твоето следващо голямо начало. Как да развиваме добри идеи от нищото

„Твоето следващо голямо начало. Как да развиваме добри идеи от нищото“ от Матю Мокридж е страхотна книга-справочник по предприемачество с 60 емблематични стъпки за откриване на интересни нови възможности, иновативни решения и шанс за ново успешно начало.

И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете56. И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете

„И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете“ е книга за важните неща в живота, написана от автора на „Остаряваме бързо, помъдряваме късно“ Гордън Ливингстън.

Здрави кости, мускули и стави57. Здрави кости, мускули и стави

„Здрави кости, мускули и стави“ е богат наръчник, в който ще откриете лесноизпълними физически упражнения, съвети за здравословно хранене, както и практически насоки за лечението на десетки заболявания.

Имай вяра. Една истинска история58. Имай вяра. Една истинска история

Мич Албом ни предлага един красив и нежен разказ за своето забележително осемгодишно пътуване между два свята – двама мъже, две вери, две общности.

Методът Virgin59. Методът Virgin

„Методът Virgin“ от Ричард Брансън представя уникалната гледна точка на един от най-големите предприемачи в света – Ричард Брансън – за бизнеса и за начина, по който ръководи хора.

Самолечение с ПайдаЛаджин60. Самолечение с ПайдаЛаджин

„Самолечение с ПайдаЛаджин“ от Хончи Шао е книга, която представя метода ПайдаЛаджин за самолечение чрез упражнения за разтягане и шляпане, които всеки може да практикува.

Кодът на душата. В търсене на характера и призванието61. Кодът на душата. В търсене на характера и призванието

„Кодът на душата. В търсене на характера и призванието“ от Джеймс Хилман е книга за призванието, за съдбата, за характера, за вродения образ.

Кой ми взе сиренцето?62. Кой ми взе сиренцето?!

„Кой ми взе Сиренцето?!” от Спенсър Джонсън е световен бестселър, в която под формата на приказка-разказ за четири мишлета се анализира темата за успеха в живота и нагласата ни към работата и живота.

Нарисувай бъдещето63. Нарисувай бъдещето

„Нарисувай бъдещето“ от Луиз Хей и Лин Лобър е вдъхновяваща книга, която под формата на роман представя истини и покуки за живота на обикновените хора, които се сблъскват с трудни за решаване проблеми.

Милионер без образование64. Милионер без образование

„Милионер без образование“ от Майкъл Елсберг показва, че повечето неща, които са ви необходими за да успеете в бизнеса и живота трябва да усвоите самостоятелно, извън училището.

Alibaba. Империята, която Джак Ма изгради65. Alibaba. Империята, която Джак Ма изгради

„Alibaba. Империята, която Джак Ма изгради“ от Дънкан Кларк е увлекателен разказ за една от най-големите компании за електронна търговия в света – „Alibaba“ и за нейния основател Джак Ма.

Шаманът в теб. Как да лекуваме себе си и другите66. Шаманът в теб. Как да лекуваме себе си и другите

В „Шаманът в теб. Как да лекуваме себе си и другите“ майстор-лечителката Дебора Кинг споделя своя опит в изучаването и прилагането на източни и западни концепции и лечебни техники – от най-ранните описани практики отпреди 5 000 години до собствения си мощен авангарден подход.

Как да увеличим благосъстоянието и успеха си67. Как да увеличим благосъстоянието и успеха си

„Как да увеличим благосъстоянието и успеха си“ показва как пътят към постигането на благосъстояние и успех е открит за всички, независимо от произхода, професията или стремежите ви.

Тайната. Да открием източника на радостта и удовлетворението68. Тайната. Да открием източника на радостта и удовлетворението

Започнете ли да живеете според тайната, истинската цел, с която сте тук, на земята, ще ви се разкрие.

Търговецът Дракон. Древният код на успешните продажби69. Търговецът Дракон. Древният код на успешните продажби

„Търговецът Дракон. Древният код на успешните продажби“ е първата книга за израстването и професионализма в продажбите, която съдържа мъдростта на дзен будизма, даоизма, конфуцианството, Идзин, китайската астрология, самураите и кун фу.

Как да спечелим по един час всеки ден70. Как да спечелим по един час всеки ден

„Как да спечелим по един час всеки ден“ на Майкъл Хепъл е книга-самоучител за управление на личното време с гарантирано обещание от автора, че с негова помощ можем да спечелим по един час време всеки ден.

Какво значи да си татко. Как истинският мъж става истински баща71. Какво значи да си татко. Как истинският мъж става истински баща

Някъде между строгата дисциплина и безусловната любов се крие истината за тайнството да си татко.

Смърт на свещените крави! Как успелите бизнесмени разбиват старите правила72. Смърт на свещените крави! Как успелите бизнесмени разбиват старите правила

Авторите на “Смърт на свещените крави!” не просто демонстрират как да разпознаете и да убиете Свещените крави на работното си място. Те разказват за организации и хора, които са успели, защото са пренебрегнали общоприето мнение и са казали „майната им“ на десетилетни правила.

Тихи хора - силно въздействие. Как да бъдем успешни интроверти73. Тихи хора – силно въздействие. Как да бъдем успешни интроверти

От „Тихи хора – силно въздействие“ ще разберете как да приложите в личен или професионален план вашите силни страни – концентрация, аналитично мислене или упоритост.

100-те абсолютни закона на бизнес успеха74. 100-те абсолютни закона на бизнес успеха

“100-те абсолютни закона на бизнес успеха” е една изключително полезна книга от Брайън Трейси, посветена на успеха в бизнеса, кариерата и живота.

Източна лечебна гимнастика75. Източна лечебна гимнастика

„Източна лечебна гимнастика” от Джуан Линшуън е полезна книга за здравето и кондицията с чисто практическо приложение на системата лиенгун (цигун).

Както на Земята, така и на небето. Визия за живота след смъртта76. Както на Земята, така и на небето. Визия за живота след смъртта

„Както на Земята, така и на небето. Визия за живота след смъртта“ е изключителна творба, създадена от вдъхновението и прозрението на един от най-забележителните и най-проникновени мислители – Морган Скот Пек.

Великолепната четворка. Уроците по лидерство на Лудия кон от племето лакота77. Великолепната четворка. Уроците по лидерство на Лудия кон от племето лакота

„Великолепната четворка. Уроците по лидерство на Лудия кон от племето лакота“ от Джоузеф Маршал ІІІ е книга за най-важните лидерски качества и жизнени принципи – така, както считат индианците от племето лакота.

Практика на мениджмънта78. Практика на мениджмънта

„Практика на мениджмънта“ на Питър Дракър е книга-пътеводител за мениджъри, които осъзнават своята отговорност за постигане на поставените пред тях цели. „Практика на мениджмънта“ не се занимава с конкретни управленски техники, но определено е за това как да се практикува мениджмънт.

Биология на купуването. Основи на невромаркетинга79. Биология на купуването. Основи на невромаркетинга

„Биология на купуването. Основи на невромаркетинга” е забележителна книга от Мартин Линдстрьом, превърнала се много бързо в световен бестселър и в наръчник за много професионални маркетолози и рекламисти.

Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред80. Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред

„Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред“ от Даниъл Пинк е световен бестселър, базиран на резултатите от голям брой класически и съвременни социално-психологически открития за човешката мотивация.

Да правим бизнес като Ричард Брансън81. Да правим бизнес като Ричард Брансън

„Да правим бизнес като Ричард Брансън” с подзаглавие „Десетте тайни на най-великия създател на търговски марки” е книга, от която можем да разберем кои са причините за успеха на милиардера Ричард Брансън.

Киселинни и алкални храни. Наръчник за балансирано хранене82. Киселинни и алкални храни. Наръчник за балансирано хранене

„Киселинни и алкални храни. Наръчник за балансирано хранене“ от Сюзън Браун и Лари Тривиери-Син е книга за киселинните и алкални храни, които влияят на здравето ни чрез така нар. „pH баланс“.

Изцеление от извора. Открий и излекувай скритата причина за болестта83. Изцеление от извора. Открий и излекувай скритата причина за болестта

„Изцеление от извора. Открий и излекувай скритата причина за болестта“ от Дейв Марковиц е книга, посветена на здравето и живота, която представя основните механизми на човешкото здраве от холистична гледна точка.

Фън Шуей за тялото. Балансиране на тялото и ума за по-здравословен живот84. Фън Шуей за тялото. Балансиране на тялото и ума за по-здравословен живот

Новаторска книга, в която Даниел Сантос, майстор-акупунктурист, лечител и доктор по източна медицина, прилага принципите на Фън шуей, древното китайско изкуство на енергийния поток, спрямо най-интимния дом, който обитаваме – човешкото тяло.

Променете думите, променете света85. Променете думите, променете света

Посланието на „Променете думите, променете света“ е, че всички заедно, човек по човек, можем да създадем мирен и процъфтяващ свят. Защото сме длъжни. Защото е време.

Страх или любов? Вие избирате!86. Страх или любов? Вие избирате!

Имате две основни емоции – страх и любов. Те управляват всичките ви действия. Сами изберете една от двете.

Грижа за сетивата. Съвети за запазване и подобряване на зрението, слуха, вкуса и обонянието87. Грижа за сетивата. Съвети за запазване и подобряване на зрението, слуха, вкуса и обонянието

„Грижа за сетивата. Съвети за запазване и подобряване на зрението, слуха, вкуса и обонянието“ е луксозна книга на „Рийдърс Дайджест“ със съвети за запазване и подобряване на четири човешки сетива – зрение, слух, вкус и обоняние.

Успешният бранд. Защо силните брандове печелят повече88. Успешният бранд. Защо силните брандове печелят повече

„Успешният бранд. Защо силните брандове печелят повече“ от Найджъл Холис разкрива какви финансови резултати може да добавя маркетингът с помощта на брандове. Книгата е носител на първа награда за 2015г. на Американската маркетингова асоциация и е определена като отлично съвременно ръководство за маркетолози.

Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия89. Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия

В книгата „Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия“ Джеймс Уомак и Даниел Джоунс очертават основните принципи на „Lean“ компаниите, т.е. на „стройните“ компании с оптимизирани процеси за производство.

Феноменът ZARA. Историята на гения зад Inditex90. Феноменът ZARA. Историята на гения зад Inditex

„Феноменът ZARA. Историята на гения зад Inditex“ от Ковадонга О`Шей представя историята на световната марка за облекла Zara и причините, довели до нейния феноменален успех.

Защо си Глупав, Болен и Беден... и как да станеш Умен, Здрав и Богат91. Защо си Глупав, Болен и Беден… и как да станеш Умен, Здрав и Богат!

„Защо си Глупав, Болен и Беден… и как да станеш Умен, Здрав и Богат!“ от Ранди Гейдж е книга за постигане на благоденствие, избягвайки от глупостта и състоянията на бедност и болести за сметка на придобиване на повече ум, здраве и богатство.

Седемте най-често срещани гряха при отглеждането на единствено дете92. Седемте най-често срещани гряха при отглеждането на единствено дете

Тази книга е пътеводител, съдържащ практически (и често забавни) препоръки, които ще ви помогнат да избегнете най-често допусканите грешки и да възпитате уравновесени и доволни от живота деца.

Моят най-добър учител93. Моят най-добър учител

„Моят най-добър учител“ от Уейн Дайър и Лин Лобър е книга-роман, представящ темата за преобразяването на страданието и болката в прошка и любов.

Кой си бил ти? Пътеводител за авторегресия към минали животи94. Кой си бил ти? Пътеводител за авторегресия към минали животи

„Кой си бил ти? Пътеводител за авторегресия към минали животи“ обхваща голям кръг от въпросите, свързани с регресията към минали животи. Тя дава задълбочена информация и подробни указания, необходими преди, по време и след регресията.

Чудото на магнезия95. Чудото на магнезия

„Чудото на магнезия“ от Димитър Пашкулев съчетава научната достоверност с популярното обяснение на терминологията и е предназначена за широк кръг читатели.

Изкуството да бъдеш щастлив96. Изкуството да бъдеш щастлив

„Изкуството да бъдеш щастлив“ от Ален е книга с 93 есета за изкуството да се чувстваме щастливи.

10 природни лекарства, които могат да спасят живота ви97. 10 природни лекарства, които могат да спасят живота ви

Вслушайте се в съветите на д-р Балч, авторът на „10 природни лекарства, които могат да спасят живота ви“ и подобрете качеството на живота си.

Моите пари. Илюстрована енциклопедия98. Моите пари. Илюстрована енциклопедия

„Моите пари. Илюстрована енциклопедия“ от Джери Бейли и Фелиция Лоу е детска илюстрована енциклопедия за парите, за тяхната функция, взаимоотношения и всички важни действия с пари, за важните икономически и бизнес аспекти на съвременния свят.

Маркетинг 10199. Маркетинг 101

“Маркетинг 101″ от Дон Секстън е страхотна книга, едно истинско ръководство по маркетинг, написано както за специалисти, така и за неспециалисти, които искат да узнаят повече за принципите и тайните на пазарния успех.

Благоденствие. Ново разбиране за щастието и просперитета100. Благоденствие. Ново разбиране за щастието и просперитета

„Благоденствие. Ново разбиране за щастието и просперитета“ от Мартин Селигман е знаково заглавие в областта на позитивната психология, посветено на пътя към истинското щастие.