Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Юни 2017

Топ 10 на бестселърите за Юни 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Юни 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Стани суперзвезда в продажбите1. Стани суперзвезда в продажбите

„Стани суперзвезда в продажбите“ от Брайън Трейси представя 21 страхотни начина как да продавате много по-до­ре, по-бързо и по-лесно продуктите и услугите си, независимо от трудностите на пазара.

Да правим бизнес като Ричард Брансън2. Да правим бизнес като Ричард Брансън

„Да правим бизнес като Ричард Брансън” с подзаглавие „Десетте тайни на най-великия създател на търговски марки” е книга, от която можем да разберем кои са причините за успеха на милиардера Ричард Брансън.

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа3. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.

Никога вече излъган4. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Изкуството да бъдем баба и дядо5. Изкуството да бъдем баба и дядо

„Изкуството да бъдем баба и дядо“ предлага безценни напътствия за едно от най-важните, но и пренебрегвани звена във веригата на детското развитие – ролята на дядото и бабата.

Едноминутен мениджър6. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

Да се чувстваш добре. Клинично доказано лечение на депресията без медикаменти7. Да се чувстваш добре. Клинично доказано лечение на депресията без медикаменти

„Да се чувстваш добре” от д-р Дейвид Бърнс е книга, която описва как можем да се чувстваме добре без медикаменти, в случай, че имаме проблем с депресивно състояние.

Методът Virgin8. Методът Virgin

„Методът Virgin“ от Ричард Брансън представя уникалната гледна точка на един от най-големите предприемачи в света за бизнеса и за начина, по който да се ръководят хора.

Силата на характера. Вашият успех9. Силата на характера. Вашият успех

„Силата на характера. Вашият успех“ от Олег Торсунов е книга за характера, който според древната ведическа философия е в основата на успеха на човека.

Мисли като милионер и ще станеш милионер10. Мисли като милионер и ще станеш милионер

За pазлика oт дpуги автopи пo темата, T. Xаpв Eкъp не пише „Мисли като милионер и ще станеш милионер”, за да cтане милиoнеp. Далеч пpеди тoва тoй вече е такъв!