Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Юни 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Юни 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Тайните на пълната самоувереност1. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията2. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Мисли и забогатявай3. Мисли и забогатявай

„Мисли и забогатявай“ от Наполеон Хил е една от най-вдъхновяващите мотивационни книги, публикувани някога, посветена на тайните на парите и големия професионален успех.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо4. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Богат татко, беден татко5. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Целта. Процес на постоянно усъвършенстване6. Целта. Процес на постоянно усъвършенстване

„Целта. Процес на постоянно усъвършенстване“ от Елиаху Голдрат, която представя основите на Теорията на ограниченията е една от най-продаваните книги по мениджмънт за всички времена, прилагана от хиляди компании по света.

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки7. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Асът на продаването8. Асът на продаването

„Асът на продаването” от Джон Фентън е безценна книга в професионалната библиотека на всеки търговец-продавач, която си струва всеки лев и всеки час, вложен в изучаването й.

Силата на твоето подсъзнание9. Силата на твоето подсъзнание

„Силата на твоето подсъзнание“ от Джоузеф Мърфи е един от най-въздействащите и най-четени самоучители, написани досега, прочетен от милиони хора по света.

Никога вече излъган10. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.