Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Юли 2017

Топ 10 на бестселърите за Юли 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Юли 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Поверително от Харвард бизнес скул1. Поверително от Харвард бизнес скул

Повече от век Харвард бизнес скул (HBS) обучава поколения от лидери, които формират и усъвършенстват практиката на бизнеса във всеки отрасъл и всяка страна по света. Харвард бизнес скул е икона в бизнес образованието, а дипломата от Харвард е високо уважавана в света на бизнеса.

Защо точно ти? 101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите2. Защо точно ти? 101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите

„Защо точно ти? 101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите“ от Джеймс Рийд е книга за хората, на които им предстои да се явят на важно интервю за работа, но също така и за собствениците, мениджърите и служителите, които провеждат интервюта с кандидати за вакантни длъжности.

Благоденствие. Ново разбиране за щастието и просперитета3. Благоденствие. Ново разбиране за щастието и просперитета

„Благоденствие. Ново разбиране за щастието и просперитета“ от Мартин Селигман е знаково заглавие в областта на позитивната психология, посветено на пътя към истинското щастие.

Яж мазнини и отслабвай4. Яж мазнини и отслабвай

„Яж мазнини и отслабвай“ от Марк Хаймън представя последните открития за мазнините в 21-дневен хранителен режим, който енергетизира и детоксикира организма.

Никога вече излъган5. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки6. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Трябва да имаш яки топки7. Трябва да имаш яки топки

„Трябва да имаш яки топки“ от Лари Уингет е книга, която подтиква към характерен начин на мислене и поглед към живота, а именно – да се живее целенасочено, честно, интересно и уверено.

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа8. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.

Стани суперзвезда в продажбите9. Стани суперзвезда в продажбите

„Стани суперзвезда в продажбите“ от Брайън Трейси представя 21 страхотни начина как да продавате много по-до­ре, по-бързо и по-лесно продуктите и услугите си, независимо от трудностите на пазара.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо10. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.