Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Юли 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Юли 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Тайните на пълната самоувереност1. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени2. Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени

„Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени” от анонимен офицер от Военоморските сили на САЩ e книга за невероятната мощ и възможности на екипа и екипния дух.

Продължавай напред. Изкуството на постоянството3. Продължавай напред. Изкуството на постоянството

„Продължавай напред. Изкуството на постоянството“ от Джоузеф Маршал ІІІ е книга със стари индиански мъдрости и поуки за отношението на хората към живота.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията4. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата5. Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата

„Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата“ от Крис Барез-Браун е книга с прости и практични идеи за превръщане на работата, която работим в невероятно преживяване и вдъхновение.

Фитнес за ума 26. Фитнес за ума 2

„Фитнес за ума 2“ разкрива как да бъдете обичани, уважавани и да впечатлявате с авторитета си; само за няколко мига да изградите доверие, устойчиво с години; да превърнете проблемните си взаимоотношения в неразрушими връзки; да се разбирате с хора, с които никой друг не се разбира, да възстановите прекъснатите си връзки и да ги направите по-здрави от преди.

Ангели в косите ми7. Ангели в косите ми

„Ангели в косите ми“ от Лорна Бърн е автобиографичен роман, в който авторката разказва за своите вътрешни преживявания от срещите с ангели. Това може и да звучи странно, но Лорна Бърн описва много случки, диалози и конкретни ситуации от общуването си с тях.

Никога вече излъган8. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо9. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Седемте навика на високоефективните хора10. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.