Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Януари 2017

Топ 10 на бестселърите за Януари 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Януари 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки1. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Богат татко, беден татко2. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

На първо място в Google3. На първо място в Google 2017

„На първо място в Google“ е книга за спечелване на челни позиции в резултатите от търсене в най-популярната търсачка в света (и България) – Google.

Поток. Психология на оптималното преживяване4. Поток. Психология на оптималното преживяване

„Поток. Психология на оптималното преживяване“ от Михай Чиксентмихай е световноизвестна книга, издадена за пръв път през 1990г., която предлага теорията, че хората са най-щастливи, когато са в състояние на „поток“ – състояние на пълна концентрация и потапяне в някакво занимание.

Тайните на пълната самоувереност5. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо6. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Едноминутен мениджър7. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

Квантово лечение: Всеки го може, вие също!8. Квантово лечение

Всеки може да приложи квантовото лечение за решаване на проблеми, за преодоляване на конфликти, за разгръщане на своя скрит и досега неизползван творчески потенциал.

Никога вече излъган9. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Like a virgin. Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище10. Like a virgin. Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище

Завладяваща и достъпна, „Like a virgin. Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище“ от Ричард Брансън е книга за всеки предприемач, пълна със съвети, интересни резултати от проучвания и автобиографични бележки, които грабват от първата страница.