Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Януари 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Януари 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти през месеца:

Съкровища на мъдростта. Безсмъртни крилати фрази в човешката история1. Съкровища на мъдростта. Безсмъртни крилати фрази в човешката история

„Съкровища на мъдростта. Безсмъртни крилати фрази в човешката история“ от Тери Бревъртън е книга, събрала на едно място паметни крилати фрази. Тя не само предлага цитати, но и посочва от кого са те, кога и по какъв повод са изречени.

Фитнес за ума. Съвети, тактики и техники за по-добър живот2. Фитнес за ума. Съвети, тактики и техники за по-добър живот

„Фитнес за ума. Съвети, тактики и техники за по-добър живот” от Октавиус Блек и Себастиан Бейли е книга за избора на подходящ начин на мислене, който ни помага да се самоусъвършенстваме.

Книгата на живота. Епиктет3. Книгата на живота. Епиктет

Настоящото издание е новa интepпpeтaция нa „Hapъчникa“ нa Eпиктeт.

Тайните на пълната самоувереност4. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Тайните на семейството. Революционен начин да опознаеш себе си5. Тайните на семейството. Революционен начин да опознаеш себе си

Джон Брадшоу се съсредоточава върху динамиката на семейството и разкрива по какъв начин правилата, усвоени в детството, се закодират във всеки един от членовете на семейството.

Фитнес за ума 26. Фитнес за ума 2

„Фитнес за ума 2“ разкрива как да бъдете обичани, уважавани и да впечатлявате с авторитета си; само за няколко мига да изградите доверие, устойчиво с години; да превърнете проблемните си взаимоотношения в неразрушими връзки; да се разбирате с хора, с които никой друг не се разбира, да възстановите прекъснатите си връзки и да ги направите по-здрави от преди.

Как да използваме силата на своето подсъзнание7. Как да използваме силата на своето подсъзнание

Едно от основните послания на „Как да използваме силата на своето подсъзнание“ от Джоузеф Мърфи е, че ако се научим да контролираме подсъзнанието си, ще можем да контролираме всичко в живота си.

Практическото мислене8. Практическото мислене

„Практическото мислене“ от Едуард де Боно е книга за всекидневното мислене. Тя засяга теми като процесите на мислене, начините да разбираме ситуациите, да бъдем прави, да грешим и др.

Развиване на интуицията9. Развиване на интуицията

„Развиване на интуицията“ от Шакти Гауейн е книга за мъдростта на интуицията и възможностите да я развием.

Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия10. Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия

В книгата „Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия“ Джеймс Уомак и Даниел Джоунс очертават основните принципи на „Lean“ компаниите, т.е. на „стройните“ компании с оптимизирани процеси за производство.