Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Септември 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Септември 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си1. Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си

„Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си“ от Алън Лакейн представя практична и забавна система от техники за ефективно оползотворяване на времето, с която можем да подобрим живота си.

Как да превърнем идела в реалност2. Как да превърнем идела в реалност

„Как да превърнем идеала в реалност“ от Крисчън Ларсън е книга, която ни разкрива възможните начини за превръщане на лични идеали и съкровени мечти в реалност.

Тайните на пълната самоувереност3. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Фитнес за ума 24. Фитнес за ума 2

„Фитнес за ума 2“ разкрива как да бъдете обичани, уважавани и да впечатлявате с авторитета си; само за няколко мига да изградите доверие, устойчиво с години; да превърнете проблемните си взаимоотношения в неразрушими връзки; да се разбирате с хора, с които никой друг не се разбира, да възстановите прекъснатите си връзки и да ги направите по-здрави от преди.

Когато всичко се променя, промени всичко5. Когато всичко се променя, промени всичко

Пpoмeнитe cа за нашe дoбpo и вcъщнocт в cъpцeтo cи ниe иcкамe тe да ce cлучат. Нийл Доналд Уолш анализиpа дeвeт пpoмeни, кoитo мoгат да пpeвъpнат живoта в чудecнo пpиключeниe и иcтинcкo пътуванe към ceбe cи.

Никога вече излъган6. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията7. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Здрави кости, мускули и стави8. Здрави кости, мускули и стави

„Здрави кости, мускули и стави“ е богат наръчник, в който ще откриете лесноизпълними физически упражнения, съвети за здравословно хранене, както и практически насоки за лечението на десетки заболявания.

Квантово лечение: Всеки го може, вие също!9. Квантово лечение

Всеки може да приложи квантовото лечение за решаване на проблеми, за преодоляване на конфликти, за разгръщане на своя скрит и досега неизползван творчески потенциал.

Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени10. Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени

„Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени” от анонимен офицер от Военоморските сили на САЩ e книга за невероятната мощ и възможности на екипа и екипния дух.