Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Октомври 2015

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Октомври 2015″ включва най-купуваните книги от нашите клиенти през месеца:

Шест мислещи шапки1. Шест мислещи шапки

„Шест мислещи шапки” е може би най-известната и най-продавана по света книга на Едуард де Боно – световнопризнат експерт по въпросите на креативното мислене и мисленето изобщо. В книгата се предлагат шест различни начина на мислене, които можем да използваме, когато вземаме решения.

Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред2. Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред

„Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред“ от Даниъл Пинк е световноизвестна книга, в която се анализират тънкостите на човешката мотивация през призмата на научни доказателства за нейната природа и за начина, по който работи тя.

Тайните на пълната самоувереност3. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Магическата стълба към успеха4. Магическата стълба към успеха

„Магическата стълба към успеха“ представя в силно кондензирана форма седемнадесетте фактора, съставящи основата на философията на Закона на успеха, формулиран от д-р Наполеон Хил.

Асът на продаването5. Асът на продаването

„Асът на продаването” от Джон Фентън е безценна книга в професионалната библиотека на всеки търговец-продавач, която си струва всеки лев и всеки час, вложен в изучаването й.

Късчета злато6. Късчета злато

В „Късчета злато“ Сър Джон Темпълтън cподеля мъдpоcттa cи – финaнcовa и личнa, като поcтaвя aкцент въpxу някои оcновни теми – блaгодapноcттa, пpизнaтелноcттa, молитвaтa, пpошкaтa и положителното миcлене.

Остаряваме бързо, помъдряваме късно. Тридесет истини, които трябва да знаете7. Остаряваме бързо, помъдряваме късно

„Остаряваме бързо, помъдряваме късно“ от Гордън Ливингстън съдържа тридесет проникновени есета за едни от най-важните истини за живота, докоснали душата на стотици хиляди читатели по целия свят.

Промяната. Преходът от амбицията към смисъла8. Промяната. Преходът от амбицията към смисъла

„Промяната. Преходът от амбицията към смисъла“ от Уейн Дайър – книга-спътник на едноименния филм – илюстрира как и защо да направим прехода от амбицията към смисъла, като загърбим амбицията и заживеем смислено и целеустремено.

И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете9. И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете

„И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете“ е книга за важните неща в живота, написана от автора на „Остаряваме бързо, помъдряваме късно“ Гордън Ливингстън.

Кодът на душата. В търсене на характера и призванието10. Кодът на душата. В търсене на характера и призванието

„Кодът на душата. В търсене на характера и призванието“ от Джеймс Хилман представя идеята, че от самото ни раждане в нас е заложена уникална и напълно завършена душевност, която ни оформя по свой образ и подобие.