Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Ноември 2016

Топ 10 на бестселърите за Ноември 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Ноември 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Някога, когато бях...1. Някога, когато бях…

„Някога, когато бях…“ от Лавиния Бейкър е любопитна творческа книга, в която читателят не е читател, а всъщност се превръща в автор и изготвя сам своята автобиография.

Тайните на пълната самоувереност2. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)3. Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)

„Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)“ от Лий Кръчли помага на читателите да погледнат на живота си от друг ъгъл и да преоткрият простите удоволствия и чувството на радост и спокойствие.

Квантово лечение: Всеки го може, вие също!4. Квантово лечение

Всеки може да приложи квантовото лечение за решаване на проблеми, за преодоляване на конфликти, за разгръщане на своя скрит и досега неизползван творчески потенциал.

Никога вече излъган5. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Предвидими резултати в непредвидими времена6. Предвидими резултати в непредвидими времена

„Предвидими резултати в непредвидими времена” е книга, която ни показва пътя за това как да побеждаваме независимо от сложните и непредсказуеми обстоятелства.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията7. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Трябва да имаш яки топки8. Трябва да имаш яки топки

„Трябва да имаш яки топки“ от Лари Уингет е книга, която подтиква към характерен начин на мислене и поглед към живота, а именно – да се живее целенасочено, честно, интересно и уверено.

Размерът има значение (размерът на талията)9. Размерът има значение (размерът на талията)

„Размерът има значение (размерът на талията)“ от Александра Иванова представя начин за отслабване на жените без изтощителни диети и лекарства, позовавайки се на личния опит на авторката, която отслабва с 42кг. за 9 месеца.

Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени10. Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени

„Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени” от анонимен офицер от Военоморските сили на САЩ e книга за невероятната мощ и възможности на екипа и екипния дух.