Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Ноември 2015

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Ноември 2015″ включва най-купуваните книги от нашите клиенти през месеца:

Шест мислещи шапки1. Шест мислещи шапки

„Шест мислещи шапки” е може би най-известната и най-продавана по света книга на Едуард де Боно – световнопризнат експерт по въпросите на креативното мислене и мисленето изобщо. В книгата се предлагат шест различни начина на мислене, които можем да използваме, когато вземаме решения.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо2. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Магията на мащабното мислене3. Магията на мащабното мислене

„Магията на мащабното мислене” е една от най-добрите книги, издавани някога в областта на литературата за постигане на успех в бизнеса, работата и живота.

Поверително от Харвард бизнес скул4. Поверително от Харвард бизнес скул

Повече от век Харвард бизнес скул (HBS) обучава поколения от лидери, които формират и усъвършенстват практиката на бизнеса във всеки отрасъл и всяка страна по света. Харвард бизнес скул е икона в бизнес образованието, а дипломата от Харвард е високо уважавана в света на бизнеса.

Асът на продаването5. Асът на продаването

„Асът на продаването” от Джон Фентън е безценна книга в професионалната библиотека на всеки търговец-продавач, която си струва всеки лев и всеки час, вложен в изучаването й.

Направено да се запомни. Как казаното от вас да се запечата в съзнанието на другите6. Направено да се запомни. Как казаното от вас да се запечата в съзнанието на другите

„Направено да се запомни. Как казаното от вас да се запечата в съзнанието на другите” е книга за за шест прости, основни принципа, благодарение на които посланията ни могат да достигнат по възможно най-убедителен и въздействащ начин до другите, както и да оставят неизлечим отпечатък.

Богат татко, беден татко7. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Четирите потока на парите8. Четирите потока на парите

„Четирите потока на парите“ е изключително важна книга за финансова грамотност и постигане на финансова свобода, написана от Робърт Кийосаки – автор на световния бестселър „Богат татко, беден татко“.

Седемте навика на високоефективните хора9. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.

Изкуството да говорим пред другите10. Изкуството да говорим пред другите

„Изкуството да говорим пред другите” e книга, за умението да говорим пред други хора. Написана е Дейл Карнеги през 1926г. и е обогатена със съвременни примери, пояснения и други допълнения от Артър Пол от „Дейл Карнеги и партньори“.