Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Март 2017

Топ 10 на бестселърите за Март 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Март 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike1. Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike

„Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike“ е книга-автобиография на Фил Найт – създател на най-голямата компания за спортни стоки обувки, дрехи и оборудване в света Nike.

Краят на болестите2. Краят на болестите

„Краят на болестите“ от д-р Дейвид Ейгъс е книга, която предизвиква общоприетите схващания и концепции за здравето и предлага нови методи за увеличаване на енергията, жизнеността и продължителността на живота ни.

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа3. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.

Едноминутен мениджър4. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

Седемте най-често срещани гряха при отглеждането на единствено дете5. Седемте най-често срещани гряха при отглеждането на единствено дете

Тази книга е пътеводител, съдържащ практически (и често забавни) препоръки, които ще ви помогнат да избегнете най-често допусканите грешки и да възпитате уравновесени и доволни от живота деца.

Никога вече излъган6. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Изкуството да бъдем баба и дядо7. Изкуството да бъдем баба и дядо

„Изкуството да бъдем баба и дядо“ предлага безценни напътствия за едно от най-важните, но и пренебрегвани звена във веригата на детското развитие – ролята на дядото и бабата.

Богат татко, беден татко8. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта9. Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта

„Сибирски уроци за живота, любовта и смъртта“ е за онези читатели, които искат да прозрат по-дълбоко в развитието на живота си и да намерят помощ в личните си търсения.

Тантра. Секс за душата10. Тантра. Секс за душата

„Тантра. Секс за душата“ от Сомананда Моузес Маймон е книга, която разкрива силата на сексуалната енергия от гледна точка на тантра – древно учение за еволюция на човешкото съзнание.