Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Май 2017

Топ 10 на бестселърите за Май 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Май 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата1. Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата

„Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата“ от Крис Барез-Браун е книга с прости и практични идеи за превръщане на работата, която работим в невероятно преживяване и вдъхновение.

Alibaba. Империята, която Джак Ма изгради2. Alibaba. Империята, която Джак Ма изгради

„Alibaba. Империята, която Джак Ма изгради“ от Дънкан Кларк представя увлекателен разказ за начина, по който един учител създава една от най-големите компании в света.

Феноменът ZARA. Историята на гения зад Inditex3. Феноменът ZARA. Историята на гения зад Inditex

„Феноменът ZARA. Историята на гения зад Inditex“ от Ковадонга О`Шей представя историята на световната марка за облекла Zara и причините, довели до нейния феноменален успех.

Комплексно мислене за мениджъри4. Комплексно мислене за мениджъри

„Комплексно мислене за мениджъри“ от Димитър Бакърджиев е книга за новото отношение към управлението на организациите – комплексното мислене, породено обективно от сложността на глобалната икономика и нейното въздействие.

Методът Virgin5. Методът Virgin

„Методът Virgin“ от Ричард Брансън представя уникалната гледна точка на един от най-големите предприемачи в света за бизнеса и за начина, по който да се ръководят хора.

Високоефективният мениджмънт6. Високоефективният мениджмънт

„Високоефективният мениджмънт“ от Андрю Гроув е ценна книга-ръководство за по-успешен мениджмънт от бившия главен изпълнителен директор на Intel.

Бизнесът на бъдещето7. Бизнесът на бъдещето

„Бизнесът на бъдещето“ от Ричард Брансън показва нов модел за правене на бизнес, в който целта е не само да се генерират печалби, но и да се донесе положителна промяна за целия свят.

Едноминутен мениджър8. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа9. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо10. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.