Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Май 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Май 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Никога вече излъган1. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията2. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки3. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Яж, спортувай и обичай4. Яж, спортувай и обичай

„Яж, спортувай и обичай“ от Здравка Максурова е книга, посветена на упражненията, здравословното хранене и природосъобразния начин на живот.

Тайните на пълната самоувереност5. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени6. Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени

„Идеалните екипи. Тайни за бизнеса от военноморските тюлени” от анонимен офицер от Военоморските сили на САЩ e книга за невероятната мощ и възможности на екипа и екипния дух.

Архиви на бъдещето. История на следващите 50 години7. Архиви на бъдещето. История на следващите 50 години

В книгата Ричард Уотсън защитава реномето си на експерт по прогнозите и анализа на трендовете, като включва подробна диаграма на “времевия хоризонт на изчезване и отмиране” на различни обществени реалии, процеси и явления.

Когато маркетингът е минно поле8. Когато маркетингът е минно поле

„Когато маркетингът е минно поле“ от колектив от автори от Harvard Business Review е сборник с казуси по маркетинг, който обхваща критични теми по целия спектър на 4P на маркетинговия микс.

Думи, които даряват сила. Вдъхновение, смелост и увереност за всеки ден9. Думи, които даряват сила. Вдъхновение, смелост и увереност за всеки ден

В тези страници ще откриете богатство от идеи, цитати, съвети, хумор, поощрение и насърчение – бисери от истини.

Кратък наръчник за дълъг живот10. Кратък наръчник за дълъг живот

„Кратък наръчник за дълъг живот“ от Дейвид Ейгъс е книга с прости правила, които всеки трябва да следва, за да се радва на добро здраве и дълъг живот.