Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Февруари 2017

Топ 10 на бестселърите за Февруари 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Февруари 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Притча за Голямото крило1. Притча за Голямото крило

„Притча за Голямото крило“ от Луис Тарталя представя историята на един гъсок, който преминава през различни нива на трансформация и се развива от ограниченията на собственото си его до усещането си за общността си с ятото.

Как да спечелим по един час всеки ден2. Как да спечелим по един час всеки ден

„Как да спечелим по един час всеки ден“ на Майкъл Хепъл е книга-самоучител за управление на личното време с гарантирано обещание от автора, че с негова помощ можем да спечелим по един час време всеки ден.

Как да отгледате удивително дете. Методът "Монтесори"3. Как да отгледате удивително дете. Методът „Монтесори“

„Как да отгледате удивително дете. Методът „Монтесори“ от Тим Селдин е наръчник за развитие на децата по метода „Монтесори“, предназначен за родители и учители. Авторът е председател на фондация „Монтесори“ в САЩ.

Как да сложим край на безпорядъка4. Как да сложим край на безпорядъка

„Как да сложим край на безпорядъка“ от Питър Уолш е книга, посветена на отърсването от непродуктивните неща в ежедневието и създаването на смисъл и организация в дома и живота, с по-малко стрес и повече щастливи моменти.

Краят на болестите5. Краят на болестите

„Краят на болестите“ от д-р Дейвид Ейгъс е книга, която предизвиква общоприетите схващания и концепции за здравето и предлага нови методи за увеличаване на енергията, жизнеността и продължителността на живота ни.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо6. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Кодът на младостта. Как да изглеждате и да се чувствате с години по-млади без диети и усилия7. Кодът на младостта. Как да изглеждате и да се чувствате с години по-млади без диети и усилия

„Кодът на младостта. Как да изглеждате и да се чувствате с години по-млади без диети и усилия“ от Мерилин Дайъмънд и Доналд Шнел е книга, за поддържане на младостта чрез правилно хранене, физическа активност и хранителни добавки и отношение към живота.

Едноминутен мениджър8. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете9. И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете

„И нека танцът не спира. Още тридесет истини, които трябва да знаете“ е книга за важните неща в живота, написана от автора на „Остаряваме бързо, помъдряваме късно“ Гордън Ливингстън.

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки10. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.