Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Февруари 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Февруари 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Мисли и забогатявай за жени1. Мисли и забогатявай за жени

„Мисли и забогатявай за жени“ от Шарън Лехтър е полезна и мотивираща книга за жените, които разчитат на собствените си сили, енергия, познания и увереност по пътя на успеха в личния, професионалния и обществения живот.

Съкровища на мъдростта. Безсмъртни крилати фрази в човешката история2. Съкровища на мъдростта. Безсмъртни крилати фрази в човешката история

„Съкровища на мъдростта. Безсмъртни крилати фрази в човешката история“ от Тери Бревъртън е книга, събрала на едно място паметни крилати фрази. Тя не само предлага цитати, но и посочва от кого са те, кога и по какъв повод са изречени.

Тайните на пълната самоувереност3. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Фитнес за ума. Съвети, тактики и техники за по-добър живот4. Фитнес за ума. Съвети, тактики и техники за по-добър живот

„Фитнес за ума. Съвети, тактики и техники за по-добър живот” от Октавиус Блек и Себастиан Бейли е книга за избора на подходящ начин на мислене, който ни помага да се самоусъвършенстваме.

Как да използваме силата на своето подсъзнание5. Как да използваме силата на своето подсъзнание

Едно от основните послания на „Как да използваме силата на своето подсъзнание“ от Джоузеф Мърфи е, че ако се научим да контролираме подсъзнанието си, ще можем да контролираме всичко в живота си.

Тайните на семейството. Революционен начин да опознаеш себе си6. Тайните на семейството. Революционен начин да опознаеш себе си

Джон Брадшоу се съсредоточава върху динамиката на семейството и разкрива по какъв начин правилата, усвоени в детството, се закодират във всеки един от членовете на семейството.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо7. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Chanel. Животът й отблизо8. Chanel. Животът й отблизо

„Chanel. Животът й отблизо“ от Лиса Чани представя тригодишно детайлно проучване на живота и личността на изключителната Коко Шанел.

Седемте навика на високоефективните хора9. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.

Oбщуването лице в лице. Как да въздействате върху другите10. Oбщуването лице в лице. Как да въздействате върху другите

„Общуването лице в лице. Как да въздействате върху другите“ е книга на колектив от автори на Харвард Бизнес Скул Прес и разкрива важни правила за въздействие чрез общуването лице в лице.