Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Декември 2016

Топ 10 на бестселърите за Декември 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Декември 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Богат татко, беден татко1. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Никога вече излъган2. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Алиса в страната на чудесата. Книга за оцветяване3. Алиса в страната на чудесата. Книга за оцветяване

„Алиса в страната на чудесата. Книга за оцветяване“ е книга за оцветяване, изготвена по класическата приказка на Луис Карол.

Как да отгледате удивително дете. Методът "Монтесори"4. Как да отгледате удивително дете. Методът „Монтесори“

„Как да отгледате удивително дете. Методът „Монтесори“ от Тим Селдин е наръчник за развитие на децата по метода „Монтесори“, предназначен за родители и учители. Авторът е председател на фондация „Монтесори“ в САЩ.

Книга за джунглата. Книга за оцветяване5. Книга за джунглата. Книга за оцветяване

„Книга за джунглата. Книга за оцветяване“ е книга за оцветяване, изготвена по класическата приказка на Ръдиърд Киплинг.

Тайните на пълната самоувереност6. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Фитнес за ума 27. Фитнес за ума 2

„Фитнес за ума 2“ разкрива как да бъдете обичани, уважавани и да впечатлявате с авторитета си; само за няколко мига да изградите доверие, устойчиво с години; да превърнете проблемните си взаимоотношения в неразрушими връзки; да се разбирате с хора, с които никой друг не се разбира, да възстановите прекъснатите си връзки и да ги направите по-здрави от преди.

Предвидими резултати в непредвидими времена8. Предвидими резултати в непредвидими времена

„Предвидими резултати в непредвидими времена” е книга, която ни показва пътя за това как да побеждаваме независимо от сложните и непредсказуеми обстоятелства.

Твоето следващо голямо начало. Как да развиваме добри идеи от нищото9. Твоето следващо голямо начало. Как да развиваме добри идеи от нищото

„Твоето следващо голямо начало. Как да развиваме добри идеи от нищото“ от Матю Мокридж е страхотна книга-справочник по предприемачество с 60 емблематични стъпки за откриване на интересни нови възможности, иновативни решения и шанс за ново успешно начало.

Едноминутен мениджър10. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.