Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Декември 2015

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Декември 2015″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти през месеца:

1 страница на ден1. 1 страница на ден

„1 страница на ден“ от Адам Кърц е креативна книга-дневник, в която всичко, което човек трябва да направи е да попълва по една страница на ден.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо2. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Лидерството и Едноминутният мениджър3. Лидерството и Едноминутният мениджър

“Лидерството и Едноминутният мениджър“ от Кен Бланчард, Патриша Зигарми и Дреа Зигарми е изключително популярен световен бестселър, в който е обяснен моделът за „Ситуационно лидерство“.

Едноминутен мениджър4. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

Целта. Процес на постоянно усъвършенстване5. Целта. Процес на постоянно усъвършенстване

„Целта. Процес на постоянно усъвършенстване“ от Елиаху Голдрат, която представя основите на Теорията на ограниченията е една от най-продаваните книги по мениджмънт за всички времена, прилагана от хиляди компании по света.

Изкуството да бъдем баба и дядо6. Изкуството да бъдем баба и дядо

„Изкуството да бъдем баба и дядо“ предлага безценни напътствия за едно от най-важните, но и пренебрегвани звена във веригата на детското развитие – ролята на дядото и бабата.

Седемте навика на високоефективните хора7. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.

Промяната. Преходът от амбицията към смисъла8. Промяната. Преходът от амбицията към смисъла

„Промяната. Преходът от амбицията към смисъла“ от Уейн Дайър – книга-спътник на едноименния филм – илюстрира как и защо да направим прехода от амбицията към смисъла, като загърбим амбицията и заживеем смислено и целеустремено.

Маркетингови ходове9. Маркетингови ходове

„Маркетингови ходове“ от Филип Котлър, Дипак Джайн и Сувит Месинси е книга за новия тип маркетинг, който се налага през последните години – маркетинг от „холистичен“ тип.

Книга на промените. Малка книга на големите промени10. Книга на промените. Малка книга на големите промени

„Книга на промените. Малка книга на големите промени“ от Микаел Крогерус и Роман Чепелер е книга, която обяснява света и промените в него, в т.ч. и промените със самите нас.