Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Август 2017

Топ 10 на бестселърите за Август 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Август 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа1. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.

2. Моите пари. Илюстрована енциклопедияМоите пари. Илюстрована енциклопедия

„Моите пари. Илюстрована енциклопедия“ от Джери Бейли и Фелиция Лоу е детска илюстрована енциклопедия за парите, за тяхната функция, взаимоотношения и всички важни действия с пари, за важните икономически и бизнес аспекти на съвременния свят.

Грижа за сетивата. Съвети за запазване и подобряване на зрението, слуха, вкуса и обонянието3. Грижа за сетивата. Съвети за запазване и подобряване на зрението, слуха, вкуса и обонянието

„Грижа за сетивата. Съвети за запазване и подобряване на зрението, слуха, вкуса и обонянието“ е луксозна книга на „Рийдърс Дайджест“ със съвети за запазване и подобряване на четири човешки сетива – зрение, слух, вкус и обоняние.

Никога вече излъган4. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

5. Принципите на успехаПринципите на успеха

„Принципите на успеха“ от Наполеон Хил, Джоузеф Мърфи и Дейл Карнеги е книга-сборник с принципи за постигане на успех в различни житейски ситуации.

6. Новият едноминутен мениджърНовият едноминутен мениджър

„Новият едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън очертава основните начини, с които всеки ръководител може да подобри ефективността на своето управление и взаимоотношения с преките си подчинени.

7. Изяж жабата. 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързоИзяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

8. Фън Шуей. Как да се прочистим от лошите енергии и се обградим с повече радост и хармонияФън Шуей. Как да се прочистим от лошите енергии и се обградим с повече радост и хармония

Животът в хармония с природата и нейните закони осигурява здраве и дълголетие, удовлетворение и преобразува отрицателните ситуации в положителни.

9. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всекиГарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

10. Размерът има значение (размерът на талията)Размерът има значение (размерът на талията)

„Размерът има значение (размерът на талията)“ от Александра Иванова представя начин за отслабване на жените без изтощителни диети и лекарства, позовавайки се на личния опит на авторката, която отслабва с 42кг. за 9 месеца.