Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Август 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Август 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си1. Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си

„Времето е живот. Как да контролираме времето и живота си“ от Алън Лакейн представя практична и забавна система от техники за ефективно оползотворяване на времето, с която можем да подобрим живота си.

Тайните на пълната самоувереност2. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Как да превърнем идела в реалност3. Как да превърнем идела в реалност

„Как да превърнем идеала в реалност“ от Крисчън Ларсън е книга, която ни разкрива възможните начини за превръщане на лични идеали и съкровени мечти в реалност.

Фитнес за ума 24. Фитнес за ума 2

„Фитнес за ума 2“ разкрива как да бъдете обичани, уважавани и да впечатлявате с авторитета си; само за няколко мига да изградите доверие, устойчиво с години; да превърнете проблемните си взаимоотношения в неразрушими връзки; да се разбирате с хора, с които никой друг не се разбира, да възстановите прекъснатите си връзки и да ги направите по-здрави от преди.

Когато всичко се променя, промени всичко5. Когато всичко се променя, промени всичко

Пpoмeнитe cа за нашe дoбpo и вcъщнocт в cъpцeтo cи ниe иcкамe тe да ce cлучат. Нийл Доналд Уолш анализиpа дeвeт пpoмeни, кoитo мoгат да пpeвъpнат живoта в чудecнo пpиключeниe и иcтинcкo пътуванe към ceбe cи.

Никога вече излъган6. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Квантово лечение: Всеки го може, вие също!7. Квантово лечение

Всеки може да приложи квантовото лечение за решаване на проблеми, за преодоляване на конфликти, за разгръщане на своя скрит и досега неизползван творчески потенциал.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията8. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо9. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Женските страхове, женските болести, женските болки10. Женските страхове, женските болести, женските болки

„Женските страхове, женските болести, женските болки“ от д-р Винфрийд Вебер е книга в малък формат, в която се прави преглед на различни женски здравословни проблеми и оплаквания.