Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Април 2017

Топ 10 на бестселърите за Април 2017

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Април 2017″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Кой ми взе сиренцето?1. Кой ми взе сиренцето?!

„Кой ми взе Сиренцето?!” от Спенсър Джонсън е световен бестселър, в която под формата на приказка-разказ за четири мишлета се анализира темата за успеха в живота и нагласата ни към работата и живота.

Целта. Процес на постоянно усъвършенстване2. Целта. Процес на постоянно усъвършенстване

„Целта. Процес на постоянно усъвършенстване“ на д-р Елиаху Голдрат е книга за основните принципи на управление на производството и по-конкретно за огромната роля на целта и определянето на цели.

Не е въпрос на късмет3. Не е въпрос на късмет

Как да прилагаме Теория на Ограниченията в продажбите, маркетинга, контрола на материалните запаси и дистрибуцията.

Богат татко, беден татко4. Богат татко, беден татко

„Богат татко, беден татко“ от Робърт Кийосаки е може би най-известната книга в света за финансова грамотност. Тя е посветена на уроците за парите, на които богатите учат децата си, но бедните и средната класа – не.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо5. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията6. Питай и ще успееш. 1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

„Питай и ще успееш“ от Кенет Фостър и Джак Канфийлд е книга за начина, по който можем да открием своята вътрешна сила, за да постигнем преломни резултати.

Да продаваш е човешко. Изненадващата истина за това, което мотивира другите7. Да продаваш е човешко. Изненадващата истина за това, което мотивира другите

„Да продаваш е човешко. Изненадващата истина за това, което мотивира другите“ от Даниъл Пинк е книга за продажбите, която не прилича на други книги по същата тема. Това твърди самият Даниел Пинк и изтъква като най-важен аргумент многото промени в света на продажбите през последните десетина години.

Едноминутен мениджър8. Едноминутен мениджър

„Едноминутен мениджър“ от Кен Бланчард и Спенсър Джонсън е световен бестселър, в който се представя изключително ефикасен модел за управление на хора с три прости техники – определяне на цели, отправяне на похвали и отправяне на порицания.

5-те нива на лидерството9. 5-те нива на лидерството

„5-те нива на лидерството“ от Джон Максуел е книга, която на достъпен език обяснява какво е истинското лидерство и как работи то.

Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа10. Как да постигнете успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга за самопомощ чрез позитивна нагласа в случаите, когато имаме нужда от успешна промяна на живота ни към по-добро.