Публикувано на

Топ 10 на бестселърите за Април 2016

Класацията „Топ 10 на бестселърите за Април 2016″ включва следните най-купувани книги от нашите клиенти:

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки1. Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо2. Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо

„Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ от Брайън Трейси е една от най-полезните книги за управление на времето, по-висока ефективност и постигане на целите.

Как да постигнем мигновено доверие, вяра, влияние и рапорт!3. Как да постигнем мигновено доверие, вяра, влияние и рапорт!

„Как да постигнем мигновено доверие, вяра, влияние и рапорт!“ от Том Шрайтер е малка книжка, която помага на хората, които работят в директните продажби да грабват вниманието на клиентите и да ги слушат по-добре.

Как да използваме силата на своето подсъзнание4. Как да използваме силата на своето подсъзнание

Едно от основните послания на „Как да използваме силата на своето подсъзнание“ от Джоузеф Мърфи е, че ако се научим да контролираме подсъзнанието си, ще можем да контролираме всичко в живота си.

Никога вече излъган5. Никога вече излъган

В „Никога вече излъган“ психологът Дейвид Либерман показва как да спрете лъжите и да откриете истината при всякакъв разговор и ситуация.

Женските страхове, женските болести, женските болки6. Женските страхове, женските болести, женските болки

„Женските страхове, женските болести, женските болки“ от д-р Винфрийд Вебер е книга в малък формат, в която се прави преглед на различни женски здравословни проблеми и оплаквания.

Седемте навика на високоефективните хора7. Седемте навика на високоефективните хора

„Седемте навика на високоефективните хора” от Стивън Кови е може би най-известната в света книга за личностно развитие. Тя е посветена на фундаментите на високата ефективност.

Фитнес за ума. Задачи и упражнения за поддържане на ума в добра форма8. Фитнес за ума. Задачи и упражнения за поддържане на ума в добра форма

„Фитнес за ума. Задачи и упражнения за поддържане на ума в добра форма“ от Майкъл Пауъл е книга, която съдържа над 200 предизвикателства за ума и мисълта.

Тайните на пълната самоувереност9. Тайните на пълната самоувереност

„Тайните на пълната самоувереност” от Робърт Антъни показва, че ако искаме да променим живота си, трябва да разберем в какво се коренят проблемите ни. А те са в собствените ни погрешни убеждения, включително в самоувереността ни.

Фън Шуей. Как да се прочистим от лошите енергии и се обградим с повече радост и хармония10. Фън Шуей. Как да се прочистим от лошите енергии и се обградим с повече радост и хармония

Животът в хармония с природата и нейните закони осигурява здраве и дълголетие, удовлетворение и преобразува отрицателните ситуации в положителни.