Препоръчани книги за Ноември 2019

Препоръчани книги за Ноември 2019

Публикуваме нашата препоръка за три чудесни книги, с които се запознахме по-отблизо през Ноември 2019 и които много ни допаднаха.

1. „Без компромис?“


„Без компромис?“ от Крис Вос и Тал Раз е увлекателна и полезна книга за преговорите като важна част от живота ни. Насочва ни към по-ефективното използване на емоциите, инстинктите и прозренията при водене на преговори.

Крис Вос – бивш агент на ФБР в САЩ с дългогодишен опит на висши позиции, разглежда важни акценти на преговорите, в които могат да се прилагат редица познания за емоциите, инстинктите и прозренията.

оКнигата е новаторска в този жанр, а освен това е много любопитна и увлекателна.

2. „Събудете великана в себе си“


„Събудете великана в себе си“ от Антъни Робинс е чудесна книга с идеи и стратегии за промяна на менталната, емоционалната и физическа съдба със собствени сили в името на един пълноценен живот.

Антъни Робинс е предприемач, милионер, автор на книги, консултант, водещ на семинари и дълбоко отдаден на мисията си човек да помага на хората. В книгата си той представя една фундаментална философия за живота, която се основава на осъзнатия контрол над собствения живот, допълнена с полезни идеи и стратегии.

Примерите, историите и практическите насоки на Антъни Робинс зареждат с енергия да използваме пълноценно великанската сила, която дреме у всеки един от нас.

3. „Съзнателната любов. Пътят към взаимна отдаденост“


„Съзнателната любов. Пътят към взаимна отдаденост“ от Гай Хендрикс и Катлийн Хендрикс е книга за великата сила на съзнателната любов и начините да я постигнем.

Гай Хендрикс и Катлийн Хендрикс са съпрузи, които ръководят Института „Хендрикс“ по духовно-телесна интеграция в САЩ. В продължение на години, търсейки отговор на въпроса защо някои връзки, които би следвало да се градят на обич, често пъти са толкова болезнени, те създават нов модел на брачни интимни и партньорски взаимоотношения, базиращ се на съзнателната любов. Това е състоянието на взаимна отдаденост един към друг.

Книгата е оригинална, много актуална и полезна за хора от всички възрасти.