Политика за поверителност

UmniKnigi.com автоматично събира информация за някои елементи на хардуера и софтуера на твоя компютър. Тази информация може да включва: IP адрес, вид браузър, резюлюция на монитора ти, часове на достъп до сайта ни и посетените от теб уеб страници. Тази информация може да се използва от UmniKnigi.com със статистически цели, както и с цел подобряване на качеството на страниците, които разглеждаш при нас.

За да предотвратиш записването на бисквитки на твоя компютър, моля забрани записа на бисквитки, чрез промяна настройките на браузъра си.

Гарантираме ти, че горепосочената информация, както и информацията, която оставяш при правенето на поръчка при нас (имена, имейл адрес, парола, адрес за доставка) или при абонамент за имейл бюлетина ни се използват единствено във връзка с нормалното функциониране на UmniKnigi.com и не се предоставят на трети лица, освен когато това е необходимо, за да ти предоставим нашите услуги.

Ние и нашите странични доставчици на услуги можем да използваме прозрачни GIF-файлове също в имейл съобщения във формат HTML, за да отчитаме честотата на изпращаните отговори, да оценяваме ефективността на нашите имейл кампании (след изричен абонамент за такива от страна на потребителите), както и да получаваме информация, когато нашите имейли се отварят и препращат.

Ако имаш въпроси относно поверителността или личните ти данни, свържи се с нас.