Новите книги през Юни 2017

Новите книги през Юни 2017

През Юни 2017 добавихме за продажба следните книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“


Психологията накратко. 200 основни концепции, променили светаПсихологията накратко. 200 основни концепции, променили света

„Психологията накратко. 200 основни концепции, променили света“ от Маркъс Уикс е книга, която дава възможност да научите всичко най-важно за психологията – от ранните психологически теории до невропсихологията.

Рене Мей. Посланикът... на ангелитеРене Мей. Посланикът… на ангелите

„Рене Мей. Посланикът… на ангелите“ от Жюлиет Лор е книга, посветена на Рене Мей – френски хуманист, лечител и духовен учител.

Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел РуисМалка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис

„Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис“ от Дон Мигел Руис-Младши е книга, която събира на едно място основните уроци от лекциите, семинарите и интервютата на Дон Мигел Руис, както най-вече и от личните моменти между баща и син.

Шаманизмът и архаичните техники на екстазаШаманизмът и архаичните техники на екстаза

„Шаманизмът и архаичните техники на екстаза“ от Мирча Елиаде е първият труд, който обхваща шаманизма в неговата цялост, изложен подробно от позицията на историка на религиите.

Краят на средностатистическия човекКраят на средностатистическия човек

„Краят на средностатистическия човек“ от Тод Роуз обяснява как да бъдем себе си и да развием своите уникални таланти в свят, който обезличава хората.

Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само единТвоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един

„Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един“ от Рафаел Джордано е книга, която под формата на роман представя идеята за „рутинологията“ – умението човек да помага на другите да изпитат онова усещане за щастие и смисъл, което им убягва.

21 тайни на самосъздалите се милионери21 тайни на самосъздалите се милионери

„21 тайни на самосъздалите се милионери“ от Брайън Трейси показва как да постигнете финансова независимост по-бързо, отколкото сте си мечтали.

Духовното партньорствоДуховното партньорство

„Духовното партньорство“ от Двора Цвиели е сборник с лекции на авторката, посветени на „Ло Джонг“ – древна будистка философия за откриване на духовните основи и укрепване на партньорството с партньора в живота.

Плосък корем без упражненияПлосък корем без упражнения

„Плосък корем без упражнения“ от Джей Джей Смит предлага разнообразни начини да постигнете плосък корем без изтощителни упражнения.

Нови книги в категория „Професионално развитие“


Успешният бранд. Защо силните брандове печелят повечеУспешният бранд. Защо силните брандове печелят повече

„Успешният бранд. Защо силните брандове печелят повече“ от Найджъл Холис е книга, посветена на успешните марки. Книгата е носител на първа награда на Американската маркетингова асоциация за 2015г.

Microsoft Excel 2016. Step by StepMicrosoft Excel 2016. Step by Step

„Microsoft Excel 2016. Step by Step“ от Къртис Фрай показва как да се работи с Microsoft Excel 2016, стъпка по стъпка.

jQuery & jQuery UI. Бързо ръководствоjQuery & jQuery UI. Бързо ръководство

„jQuery & jQuery UI. Бързо ръководство“ от Джей Бланхард помага да се разучат основните функции на jQuery.

Приключи сделката и забогатей внезапноПриключи сделката и забогатей внезапно

„Приключи сделката и забогатей внезапно“ от Марко Робинсън помага на продавачите да приключват повече сделки и да подобрят значително своето финансово състояние.

Лидерство и самозаблудаЛидерство и самозаблуда

„Лидерство и самозаблуда“ от колектив от автори на Институт „Арбинджър“ представя мотивите на човешкото поведение и ни изважда от самозаблудите, в които живеем, за да сме успешни лидери в живота.

Невидимото влияние. Скритите сили, които оформят поведениетоНевидимото влияние. Скритите сили, които оформят поведението

„Невидимото влияние. Скритите сили, които оформят поведението“ от Джона Бъргър показва как околните оказват огромно влияние върху всичко, което правим – от избора на кариера до стила на обличане и марката кола, която караме.

HTML 5 & CSS 3. Практическо програмиране за начинаещиHTML 5 & CSS 3. Практическо програмиране за начинаещи

„HTML 5 & CSS 3. Практическо програмиране за начинаещи“ от Денис Колисниченко учи как да прилагате на практика HTML 5 и CSS 3 и да се възползвате от богатите възможности, предлагани в новите уеб стандарти.

Съвети и трикове за печат с Adobe Creative CloudСъвети и трикове за печат с Adobe Creative Cloud

„Съвети и трикове за печат с Adobe Creative Cloud“ от Клаудия Маккю предлага полезни инструменти, съвети и трикове за дизайнери и художници, които работят в сферата на печатното производство.

Дай, за да вземешДай, за да вземеш

„Дай, за да вземеш“ от Адам Грант е книга, посветена на управлението на хора и по-конкретно, на възможностите за затвърждаване и увеличаване на мотивацията, ангажираността и лоялността на служителите.

Всесилната държава. Възходът на тоталната държава и тоталната войнаВсесилната държава. Възходът на тоталната държава и тоталната война

„Всесилната държава. Възходът на тоталната държава и тоталната война“ от Лудвиг фон Мизес е един от най-известните и влиятелни трудове на либертарианската социална мисъл.

Болки на растежа. Изграждане на устойчиво успешни организацииБолки на растежа. Изграждане на устойчиво успешни организации

„Болки на растежа. Изграждане на устойчиво успешни организации“ от Ерик Фламхолц и Ивон Рандъл е внушителна книга, която разглежда предизвикателствата при създаването на устойчиви и успешни организации в дългосрочен план.

Нови книги в категория „Свободно време“


Свастиката. Най-ранният известен символ и неговите миграцииСвастиката. Най-ранният известен символ и неговите миграции

„Свастиката. Най-ранният известен символ и неговите миграции“ от Томас Уилсън представя най-изчерпателното научно изследване на историята и употребата на древния символ на свастиката, което някога е правено.

Времето гледа с десет очи. Пътеписи от мистична БългарияВремето гледа с десет очи. Пътеписи от мистична България

„Времето гледа с десет очи. Пътеписи от мистична България“ от Николай Нинов разказва за непроучвани мегалитни гори и системи за свещенодействия, за смайващи конструкции и мистични релефи, за страховити съоръжения и геометрически постановки над села и махали, забравени от Бога.

Срещи с успехаСрещи с успеха

„Срещи с успеха“ от Спасианна Русева представя разговори с българи, постигнали международна известност в своите области – физика, медицина, хуманитарни науки, математика и информатика, изящни изкуства, музика.

Пътят към реалността. Пълен справочник за законите на ВселенатаПътят към реалността. Пълен справочник за законите на Вселената

„Пътят към реалността. Пълен справочник за законите на Вселената“ от Роджър Пенроуз е внушителна книга, която си е поставила за цел да изложи на възможно по-достъпен език всички най-важни математическите понятия, идеи, теории и подходи, използвани в днешната физика.

Бойни изкуства. Размисли на сенсей Стефан ХинковБойни изкуства. Размисли на сенсей Стефан Хинков

„Бойни изкуства. Размисли на сенсей Стефан Хинков“ от Добромир Друмев проследява създаването, налагането и разпространението на източните бойни изкуства у нас, легално и нелегално.

Книжка с пъзели за развитие на ума. Сложни пъзелиКнижка с пъзели за развитие на ума. Сложни пъзели

„Книжка с пъзели за развитие на ума. Сложни пъзели“ от Гарет Мур е създадена от Mensa – общността на високоинтелигентните хора по света и е предназначена за деца.

Книжка с пъзели за развитие на ума. Размърдай си мозъкаКнижка с пъзели за развитие на ума. Размърдай си мозъка

„Книжка с пъзели за развитие на ума. Размърдай си мозъка“ от Гарет Мур е създадена от Mensa – общността на високоинтелигентните хора по света и е предназначена за деца.

Трансхуманитарната революцияТрансхуманитарната революция

„Трансхуманитарната революция“ от Люк Фери показва как техномедицината и юберизацията на света ще променят коренно живота ни.