Новите книги през Юни 2016

През Юни 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Моралният тормоз. Перверзното насилие във всекидневиетоМоралният тормоз. Перверзното насилие във всекидневието

„Моралният тормоз. Перверзното насилие във всекидневието“ от Мари-Франс Иригоайен е книга за тормоза в общуването между двама души – във връзката, в семейството, на работа и във всяка общност.

Нашите зъби. Портал към здраветоНашите зъби. Портал към здравето

„Нашите зъби. Портал към здравето“ от Мишел Монто е книга за дентософията – терапия, която е насочена както към справяне с деформации на зъбите, така и към подобряване на физическото и психическо състояние на пациентите.

Любов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглотоЛюбов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглото

„Любов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглото“ от Марго Ананд е книга, която комбинира еротични истории и духовни поуки, за да предложи най-доброто от двата свята – на сексуалността и на духовността.

Защо боледуват децата? Отговорът на един лекар хомеопатЗащо боледуват децата? Отговорът на един лекар хомеопат

„Защо боледуват децата? Отговорът на един лекар хомеопат“ от д-р Кишор Мета е книга за връзката между детето, болестите в детската възраст и майката, представена от лекар-хомеопат с холистичен подход и огромен опит.

5 ценни минути с любимия човек5 ценни минути с любимия човек

„5 ценни минути с любимия човек“ от Джефри Брантли и Уенди Милстайн представя 100 дейности, които всеки ден ще увеличават и обновяват любовта ви със скъпия на сърцето ви човек.

Идеалният метаболизъмИдеалният метаболизъм

„Идеалният метаболизъм“ от Сара Ванс е книга, посветена на метаболизма, възстановяването на енергията на тялото и постигане на оптимално тегло.

Толкова различен живот. Как да преодолеете страха и негативните емоции по пътя към мечтите сиТолкова различен живот. Как да преодолеете страха и негативните емоции по пътя към мечтите си

„Толкова различен живот. Как да преодолеете страха и негативните емоции по пътя към мечтите си“ от Лучия Джованини е вдъхновяващата и задълбочена книга, посветена на живота и промяната.

Mensa. Логически тестове. 200 задачиMensa. Логически тестове. 200 задачи

„Mensa. Логически тестове. 200 задачи“ от колектив от Mensa е помагало със 200 логически задачи, които ще поставят на изпитание уменията и възможностите на мозъка ви.

Mensa. Книжка с най-новите пъзели. Повече от 200 задачиMensa. Книжка с най-новите пъзели. Повече от 200 задачи

„Mensa. Книжка с най-новите пъзели. Повече от 200 задачи“ от колектив от Mensa включва над 200 пъзела от най-различни видове. Те са така подбрани, че да по­криват всевъзможни области на позна­нието.

Отвори сърцето си. Будистки приказки за щастиеОтвори сърцето си. Будистки приказки за щастие

„Отвори сърцето си. Будистки приказки за щастие“ от Аджан Брам е сборник с вдъхновяващи истории за надеждата, любовта и прошката, за преодоляването на страха и освобождаването от страданието, които отразяват безвременната мъдрост на будизма.

Никога повече гладни!Никога повече гладни!

„Никога повече гладни!“ от Дейвид Лудуиг предлага програма в три фази, която игнорира гладуването и непрекъснатите ограничения с цел отслабване.

Яж мазнини и отслабвайЯж мазнини и отслабвай

„Яж мазнини и отслабвай“ от Марк Хаймън представя последните открития за мазнините в 21-дневен хранителен режим, който енергетизира и детоксикира организма.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Илън Мъск. PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдещеИлън Мъск. PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще

„Илън Мъск. PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще“ от Ашли Ванс е официална биография на предприемача и визионер Илън Мъск, написана с неговото специално съдействие.

ЛидерътЛидерът

„Лидерът“ от Алекс Фъргюсън е книга, която комбинира спорт и бизнес в едно, тъй като представя както биографични моменти от забележителната кариера на легендарния треньор на „Манчестър Юнайтед“, така и бизнес уроци и поуки за управлението и лидерството от един успешен мениджър.

Огилви за рекламатаОгилви за рекламата

„Огилви за рекламата“ от Дейвид Огилви представя свеж, на моменти комичен поглед зад кулисите на рекламната индустрия, изградила своя бляскав образ включително с нескопосано надлъгване и манипулиране на предпочитанията на своята аудитория.

Нови книги в категория „Свободно време“

Села и туризъм. Посоки за пътешествия из БългарияСела и туризъм. Посоки за пътешествия из България

„Села и туризъм. Посоки за пътешествия из България“ от Гавраил Гавраилов, Анна Пелова и Михаил Михов е книга, която представя големия потенциал на българските села за пътувания и туризъм.