Публикувано на

Новите книги през Юли 2016

През Юли 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Как да бъдем самиКак да бъдем сами

„Как да бъдем сами“ от Сара Мейтланд е книга, която показва как да се наслаждаваме на уединението и чрез него да открием щастието.

ДълголетиетоДълголетието

„Дълголетието“ от Лидия Ковачева е книга, която показва как чрез целеустременост, самоконтрол и постоянство можем да живеем според изискванията на природата, за да се радваме на дълголетие и добро здраве.

Гимнастика за ума на бъдещи математически генииГимнастика за ума на бъдещи математически гении

„Гимнастика за ума на бъдещи математически гении“ от Майк Голдсмит е книга, предназначена най-вече за деца и юноши, с чиято помощ да проверят уменията си в математиката и да се запалят по нея, ако до този момент по-скоро са я отбягвали.

Мама и смисълът на животаМама и смисълът на живота

„Мама и смисълът на живота“ от Ървин Ялом е книга, в която чрез шест въздействащи истории се потапяме в тайните на срещата между пациент и психотерапевт.

Масонски перспективи. Размисли на един велик секретарМасонски перспективи. Размисли на един велик секретар

„Масонски перспективи. Размисли на един велик секретар“ от Томас Джаксън представя идеи и философия на свободното зидарство през погледа на Великия секретар на Великата масонска ложа на Пенсилвания.

5-те неща, които не можем да променим5-те неща, които не можем да променим

„5-те неща, които не можем да променим“ от Дейвид Ричо е книга за неизбежните дадености на човешкия живот, които не можем да променим или контролираме, но бихме могли да открием щастието, като ги приемем.

Пътеводител в алтернативната медицина за лекариПътеводител в алтернативната медицина за лекари

„Пътеводител в алтернативната медицина за лекари“ от д-р Мел Боринс е книга, която представя най-често срещаните терапевтични методи в областта на алтернативната медицина, на основа на последните научни изследвания и открития.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Лидер за 60 секундиЛидер за 60 секунди

„Лидер за 60 секунди“ от Фил Дорадо е книга за 30 основни елемента на лидерството и лидерското поведение.

Следвайте големите пари (на форекс пазара)Следвайте големите пари (на форекс пазара)

„Следвайте големите пари (на форекс пазара)“ от Светлин Минев е книга за правилата, по които се печелят крупни суми на форекс пазара. Тези правила осигуряват предимство на едни трейдъри пред други.

Cisco. Компютърни мрежи. ОсновиCisco. Компютърни мрежи. Основи

„Cisco. Компютърни мрежи. Основи“ от Трой Макмилън е книга, която дава подходящата първоначална подготовка на хората, които искат да се развиват професионално в сферата на компютърните мрежи.

Adobe Photoshop CC. Официален курс на Adobe SystemsAdobe Photoshop CC. Официален курс на Adobe Systems

„Adobe Photoshop CC. Официален курс на Adobe Systems“ от колектив от автори на Adobe е официалният практически самоучител, с чиято помощ се научават функциите на Adobe Photoshop CC.

Photoshop трикове за дизайнериPhotoshop трикове за дизайнери

„Photoshop трикове за дизайнери“ от Кори Баркър е книга в малък формат, която подпомага дизайнерите в измислянето на добри идеи и тяхното осъществяване с помощта на Photoshop.

Марк Зукърбърг. Момчето милиардерМарк Зукърбърг. Момчето милиардер

„Марк Зукърбърг. Момчето милиардер“ от Джордж Беъм е книга с кратки биографични данни за Марк Зукърбърг – създателят на Facebook, както и с негови мисли и цитати, споделяни в различни източници.

Нови книги в категория „Свободно време“

Пеша из Милано. ПътеводителПеша из Милано. Пътеводител

„Пеша из Милано. Пътеводител“ от Фабриция Вила е цветен джобен пътеводител, който стъпка по стъпка представя 14 маршрута в Милано със символите на града, с любими местенца, практични съвети и изненадващи факти.

Пеша из Истанбул. ПътеводителПеша из Истанбул. Пътеводител

„Пеша из Истанбул. Пътеводител“ от Тристан Ръдърфорд и Катрин Томасети е цветен джобен пътеводител, който стъпка по стъпка представя 15 маршрута в Истанбул със символите на града, с любими местенца, практични съвети и изненадващи факти.

Хитлер живя в АржентинаХитлер живя в Аржентина

„Хитлер живя в Аржентина“ от Абел Басти, Ян ван Хелсинг и Щефан Ердман е книга-разследване за официалната и неофициалната истина за Адолф Хитлер след края на Втората световна война.

Испания. ПътеводителИспания. Пътеводител

„Испания. Пътеводител“ от Фиона Дънлоп представя всички най-важни забележителности, известни и малко познати места от Испания.

Прованс и Лазурният бряг. ПътеводителПрованс и Лазурният бряг. Пътеводител

„Прованс и Лазурният бряг. Пътеводител“ от Барбара Ноуи представя всички най-важни забележителности, известни и малко познати места от Прованс и Лазурния бряг.

Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 и CCЦифрова фотография с Photoshop версии CS6 и CC

„Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 и CC“ от Скот Келби е книга за цифровите фотографи, която стъпка по стъпка показва как точно да се използват точните техники, използвани от съвременните фотографи.