Публикувано на

Новите книги през Септември 2016

През Септември 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Размерът има значение (размерът на талията)Размерът има значение (размерът на талията)

„Размерът има значение (размерът на талията)“ от Александра Иванова представя начините за отслабване на жените без изтощителни диети и лекарства, позовавайки се на личния опит на авторката, която отслабва с 42кг. за 9 месеца.

Шуслерови соли и хранене според биоритмитеШуслерови соли и хранене според биоритмите

„Шуслерови соли и хранене според биоритмите“ от Графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг представя цялостен поглед върху балансираното здравословно хранене от първия до последния ден на живота при спазване на природните биоритми.

Сърцето на будисткото учениеСърцето на будисткото учение

„Сърцето на будисткото учение“ от Тик Нят Хан представя ученията, съставящи главната същност на будизма, както и показва, че будистката философия е приложима и достъпна за всеки в наши дни.

Настолна книга на диабетикаНастолна книга на диабетика

„Настолна книга на диабетика“ от Хавра Астамирова и Михаил Ахманов е книга, посветена на хората, които цял живот трябва да живеят, съобразявайки се с условностите и изискванията на диабета – една от най-разпространените болести в света.

Уаби-саби. Роман за откриването на красотата в несъвършенствотоУаби-саби. Роман за откриването на красотата в несъвършенството

„Уаби-саби. Роман за откриването на красотата в несъвършенството“ от Франсеск Миралес е роман, вдъхновен от изяществото на японската философия и култура и посветен на красотата, която се крие в малките, но най-ценни неща.

Безмълвните камъниБезмълвните камъни

„Безмълвните камъни“ от Даяна Купър представя едно духовно приключение по следите на древен свитък, чиято тайна мъдрост е ключ за бъдещето на човечеството.

Астрология. Специални методи и непубликувани формули от вербалната комуникацияАстрология. Специални методи и непубликувани формули от вербалната комуникация

„Астрология. Специални методи и непубликувани формули от вербалната комуникация“ от Силва Дончева е ръководство по астрология, което обединява в едно всички изследвания, опит и познание на авторката и предлага методически указания за собствените ви астролигични изследвания.

Стимулирайте мозъка си. Над 300 пъзела, съвети и задачиСтимулирайте мозъка си. Над 300 пъзела, съвети и задачи

„Стимулирайте мозъка си. Над 300 пъзела, съвети и задачи“ от Джоел Леви е книга, която помага за трениране на ума и поддържането му в добра форма.

Православни мисли за всеки денПравославни мисли за всеки ден

„Православни мисли за всеки ден“ от анонимен православен свещеник от XIX век съдържа 365 тълкувания на библейски фрази – по едно за всеки ден от годината.

Хубаво, чисто, справедливо. Основи на философията Slow FoodХубаво, чисто, справедливо. Основи на философията Slow Food

„Хубаво, чисто, справедливо. Основи на философията Slow Food“ от Каpлo Петpини представя принципите на движението Slow Food, борещо се за правото на всеки да има достъп до xубaвa, чистa и спpaведливо пpоизведенa xpaнa.

Етерични масла за всеки ден. 101 съвета за употребаЕтерични масла за всеки ден. 101 съвета за употреба

„Етерични масла за всеки ден. 101 съвета за употреба“ от Полина Маркова е книга, която представя използването на етеричните масла в ежедневието за постигане на по-чист, естествен и екологичен начин на живот.

Тайната на изцелението. Как древното знание променя медицинатаТайната на изцелението. Как древното знание променя медицината

„Тайната на изцелението. Как древното знание променя медицината“ от Йоаким Фаулщих представя идеята, че тялото, съзнанието и душата са тясно свързани помежду си и са преплетени в голяма мрежа, в която се крие търсената открай време тайна на изцелението.

Съкровища на съзерцаниетоСъкровища на съзерцанието

„Съкровища на съзерцанието“ е сборник с най-съществените идеи и послания от огромното книжовно наследство на известния будистки духовен лидер Доген.

Пътят към мъдростта. Мисли, афоризми, посланияПътят към мъдростта. Мисли, афоризми, послания

„Пътят към мъдростта. Мисли, афоризми, послания“ е внушителна книга, която съдържа подборка на някои от най-мъдрите мисли от най-бележитите личности в човешката история.

GAPS. Синдром на храносмилателната система и психикатаGAPS. Синдром на храносмилателната система и психиката

„GAPS. Синдром на храносмилателната система и психиката“ от Наташа Кембъл-Макбрайд представя хранителните биохимични процеси и тяхната обвързаност с психиатричните и неврологичните разстройства и гастроентерологичната функция.

Големите пет. Как да живеем по-дълго и здравословноГолемите пет. Как да живеем по-дълго и здравословно

В „Големите пет. Как да живеем по-дълго и здравословно” Санджив Чопра и Дейвид Фишър разкриват пет прости неща, които влияят положително както на здравето, така и на продължителността на живот: кафе, витамин D, физическа активност, медитация и ядки.

Преди да дойде линейката. Как да окажем първа помощ в най-често срещаните спешни случаи с бебета и децаПреди да дойде линейката. Как да окажем първа помощ в най-често срещаните спешни случаи с бебета и деца

„Преди да дойде линейката. Как да окажем първа помощ в най-често срещаните спешни случаи с бебета и деца“ от д-р Стоян Бахчеванов е книга, която помага с насоки за помощ на бебе или дете в множество животозастрашаващи ситуации.

Черво с чар. Истината за един пренебрегван органЧерво с чар. Истината за един пренебрегван орган

„Черво с чар. Истината за един пренебрегван орган“ от Джулия Ендерс е компетентен и забавен пътеводител из тайните и особеностите на храносмилателната система.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Пред-убеждаването. Скритите механизми на ефикасното влияПред-убеждаването. Скритите механизми на ефикасното влияние

„Пред-убеждаването. Скритите механизми на ефикасното влияние“ от Робърт Чалдини предлага задълбочен експертен поглед върху скритите механизми за убеждаване и влияние върху околните.

Как да направя това във PhotoshopКак да направя това във Photoshop

„Как да направя това във Photoshop“ от Скот Келби е самоучител за Adobe Photoshop от най-продавания автор на бестселъри за фотографски техники, който учи бързо как да се редактират изображения.

Нови книги в категория „Свободно време“

Избухливото дете. Нов възпитателен подход към непокорните и раздразнителни децаИзбухливото дете. Нов възпитателен подход към непокорните и раздразнителни деца

„Избухливото дете. Нов възпитателен подход към непокорните и раздразнителни деца“ от д-р Рос Грийн обяснява защо и кога вашето дете избухва и как ефективно да се справяте с подобни ситуации.

Свободата да бъда там, където искам. Животът ми като катерачСвободата да бъда там, където искам. Животът ми като катерач

„Свободата да бъда там, където искам. Животът ми като катерач“ описва опита на Райнхолд Меснер като един от най-великите планинари в човешката история.

Серенгети не трябва да загинеСеренгети не трябва да загине

Пpевъpналата cе в клаcика книга „Cеpенгети не тpябва да загине“, кактo и пocледвалият еднoименен филм изцялo пpеoбъpнаха пpедcтавата на Eвpoпа за Aфpика.

ЙерусалимЙерусалим

„Йерусалим“ ще ви накара да преминете зад стените на един загадъчен град между небето и земята.