Новите книги през Ноември 2015

През изминалия Ноември 2015 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Играта на живота и как да я играемИграта на живота и как да я играем

„Играта на живота и как да я играем“ от Флорънс Сковъл Шин е класическа книга за успеха и правилата на живота, написана още през 1925г.

Изкуството да бъдеш егоистИзкуството да бъдеш егоист

„Изкуството да бъдеш егоист“ от Йозеф Киршнер е книга, която показва как сами да направляваме живота си и да осъществяваме мечтите си, без да се съобразяваме за всичко с останалите.

Всичко е наред. Излекувай тялото си с помощта на медицина, утвърждения и интуицияВсичко е наред. Излекувай тялото си с помощта на медицина, утвърждения и интуиция

„Всичко е наред. Излекувай тялото си с помощта на медицина, утвърждения и интуиция“ от Луиз Хей и Мона Лиза Шулц е книга, която помага на хората да развият собствената си лечителска сила и да се справят със заболяванията чрез медицина, утвърждения и интуиция.

Философията като строга наукаФилософията като строга наука

„Философията като строга наука“ от Едмунд Хусерл е книга за ролята на философията като универсална и рационална наука.

ИдеалИдеал

„Идеал“ от Айн Ранд е философско-психологическа новела за една млада и красива актриса – Кей Гонда, която постига големи успехи и има милиони почитатели.

Животът е приказкаЖивотът е приказка

„Животът е приказка“ от Жаума Солер и Мария Конангла е книга, пълна с кратки и поучителни истории-притчи за живота, как го живеем, как взаимодействаме с околните и какъв е смисълът на всичко това.

Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)

„Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)“ от Лий Кръчли помага на читателите да погледнат на живота си от друг ъгъл и да преоткрият простите удоволствия и чувството на радост и спокойствие.

Писма до Луиз КолеПисма до Луиз Коле

„Писма до Луиз Коле“ представя кореспонденцията на Гюстав Флобер с неговата любима – поетесата Луиз Коле.

Дверите на възприятиетоДверите на възприятието

„Дверите на възприятието“ от Олдъс Хъксли е книга, публикувана за първи път от британския писател през 1954г. Тя описва в детайли преживяването на автора по време на експеримента му с прием на наркотичното вещество мескалин.

Преброяване на лудите. Поучителни истории из живота на Настрадин ХоджаПреброяване на лудите. Поучителни истории из живота на Настрадин Ходжа

В сборника „Преброяване на лудите. Поучителни истории из живота на Настрадин Ходжа“ са включени най-остроумните кратки притчи, които жанрово се доближават до анекдота и могат да бъдат сравнени с басните на Езоп.

МонадологияМонадология

„Монадология“ представя философията на Готфрид Лайбниц, за когото най-честото определение е „универсален гений“.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Как и защо се случва успехът на борсатаКак и защо се случва успехът на борсата

„Как и защо се случва успехът на борсата“ от Сузан Леверман е книга, написана от топ-професионалист, предназначена за инвеститорите на фондовата борса и за всеки, който желае да повиши финансовата си култура.

Продажби в реалния святПродажби в реалния свят

„Продажби в реалния свят“ от Саймън Хезълдейн е книга за продажбите, която предлага практичен подход към потенциалните нови клиенти и тяхното превръщане в реални клиенти.

Как да печелим от интернет?Как да печелим от интернет?

„Как да печелим от интернет?“ от Александър Ненов съдържа вдъxнoвявaщи иcтopии зa ycпeшни пpaктики, бизнec мoдeли и идeи в интepнeт пpeдпpиeмaчecтвoтo.

Adobe Photoshop Lightroom CC. 2015 release. Lightroom 6. Официален курс на Adobe SystemsAdobe Photoshop Lightroom CC (2015 release). Lightroom 6. Официален курс на Adobe Systems

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на „Adobe Photoshop Lightroom CC (2015 Release) – Lightroom 6“.

Нови книги в категория „Свободно време“

Берлускони. Епичната история на милиардера, който завладя ИталияБерлускони. Епичната история на милиардера, който завладя Италия

„Берлускони. Епичната история на милиардера, който завладя Италия“ от Алън Фрийдман е първата биография на Силвио Берлускони, одобрена от самия него.

Уди. БиографияУди. Биография

„Уди. Биография” от Дейвид Еваниър е биография на известния американски режисьор, сценарист и актьор Уди Алън.

Помогни на детето си с наукитеПомогни на детето си с науките

„Помогни на детето си с науките“ от Карол Вордерман е ръководство с множество илюстрации, което на ясен и разбираем език предлага помощ в усвояване на трудните уроци по три основни предмета – биология, химия и физика.

1 страница на ден1 страница на ден

„1 страница на ден“ от Адам Кърц е креативна книга-дневник, в която всичко, което човек трябва да направи е да попълва по една страница на ден.

Богинята Майка на Вселената. Дневникът на един веганБогинята Майка на Вселената. Дневникът на един веган

„Богинята Майка на Вселената. Дневникът на един веган“ разказва за подготовката и осъществяването на изкачването на връх Еверест от Атанас Скатов – първият веган, постигнал това.

Безгрижният родител. Защо при отглеждането на децата по-малко означава повечеБезгрижният родител. Защо при отглеждането на децата по-малко означава повече

„Безгрижният родител. Защо при отглеждането на децата по-малко означава повече“ от Том Ходжкинсън предлага подход в отглеждането на децата, в който родителите осигуряват достатъчно самостоятелност на децата си и се намесват по-малко.

Най-богатият човек на всички времена. Епохата и животът на Якоб ФугерНай-богатият човек на всички времена. Епохата и животът на Якоб Фугер

„Най-богатият човек на всички времена. Епохата и животът на Якоб Фугер“ от Грег Стайнмец е книга, посветена на първия човек, чието богатство възлиза на 7-цифрена сума, при това още преди 500 години!

Краят на власттаКраят на властта

„Краят на властта“ от Мойзес Наим е книга, посветена на новите сили, които се противопоставят на традиционните глобални властимащи и се опитват да надделеят над тях.

Вино For DummiesВино For Dummies

„Вино For Dummies“ ще ви помогне на навлезете в чудесния свят на виното, ще ви запознае с последните тенденции и ще ви помогне да пренесете вашето хоби на следващото ниво.