Новите книги през Март 2017

Новите книги през Март 2017

През Март 2017 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“


Ти не си твоят мозъкТи не си твоят мозък

„Ти не си твоят мозък“ от Джефри Шуорц и Ребека Гладинг показва как работи мозъкът и как е възможно да се идентифицират неговите негативни импулси, за да се постигне по-удовлетворителен живот, над който имаме контрол.

Толтекското изкуство на живота и смърттаТолтекското изкуство на живота и смъртта

„Толтекското изкуство на живота и смъртта“ от Дон Мигел Руис и Барбара Емрис е книга, повеждаща читателя в мистично пътешествие, извисяващо се до високо ниво на духовно учение и съзнание.

Страхувам се… и все пак ще го направяСтрахувам се… и все пак ще го направя

„Страхувам се… и все пак ще го направя“ от д-р Сюзън Джефърс е книга, която ни помага да преодолеем страховете си, кактито и да са те, за да живеем живота, който винаги сме искали.

Развийте максимално своята памет. Цялостна онагледена програмаРазвийте максимално своята памет. Цялостна онагледена програма

„Развийте максимално своята памет. Цялостна онагледена програма“ от д-р Паскал Мишлон предлага над 200 съвета, упражнения и стратегии да подобрите паметта си.

Еволюция на душата. Духовно изцеление чрез изследване на миналите животиЕволюция на душата. Духовно изцеление чрез изследване на миналите животи

„Еволюция на душата. Духовно изцеление чрез изследване на миналите животи“ от Линда Бакмън е наръчник за духовно изцеление и израстване, свързан с регресия в миналите животи.

Шепотът на ангелите. Как да се сближите със своите ангели хранителиШепотът на ангелите. Как да се сближите със своите ангели хранители

„Шепотът на ангелите. Как да се сближите със своите ангели хранители“ от Джени Смидли е интригуваща книга за истории за срещи с ангели и за това как да ги разпознаваме и да се свързваме с тях.

Сократ, Иисус и БудаСократ, Иисус и Буда

„Сократ, Иисус и Буда“ от Фредерик Льоноар е книга, посветена на ученията на трима от най-великите духовни учители в историята на човечеството – Сократ, Иисус и Буда.

Митът за харизмата. Как да овладеем изкуството на личния магнетизъмМитът за харизмата. Как да овладеем изкуството на личния магнетизъм

„Митът за харизмата. Как да овладеем изкуството на личния магнетизъм“ от Оливия Кабейн е книга, посветена на харизмата и личния магнетизъм, които всеки би могъл да усъвършенства в себе си с помощта на правилните действия.

Курс по чудеса. Ръководство за изучаване и практикуванеКурс по чудеса. Ръководство за изучаване и практикуване

„Курс по чудеса. Ръководство за изучаване и практикуване“ от Алън Коен е ръководство за практикуване на системата за самопознание и духовно пробуждане, която разкрива пътя към вътрешния покой и изцеление с помощта на силата на прошката и любовта.

Лечителят медиум. Какво се крие зад хроничните и необясними болести и как да се излекувамеЛечителят медиум. Какво се крие зад хроничните и необясними болести и как да се излекуваме

„Лечителят медиум. Какво се крие зад хроничните и необясними болести и как да се излекуваме“ от Антъни Уилям е книга за алтернативната медицина, в която авторът споделя информация за същността на най-разпространените и „необясними“ болести, черпейки знания от Висш Дух.

Мистерията на женското здраве. Хормоните - ключ към баланса на тялото, емоциите и духаМистерията на женското здраве. Хормоните – ключ към баланса на тялото, емоциите и духа

„Мистерията на женското здраве. Хормоните – ключ към баланса на тялото, емоциите и духа“ от Линда Крокет комбинира успешно знания от различни сфери на здравето и помага на жената да открие отговори за здравето си там, където досега вероятно не се е осмелявала да ги търси.

Светлина върху ЙогаСветлина върху Йога

„Светлина върху Йога“ от Б. К. С. Айенгар е с репутацията на най-доброто практическо ръководство по Xaтхa-йoгa, признато за съвременна класика и наричано „илюcтpoвaнa библия пo Йoгa“.

Кодът на самоувереността. Самоувереността като наука и изкуство - всичко, което жените трябва да знаятКодът на самоувереността. Самоувереността като наука и изкуство – всичко, което жените трябва да знаят

„Кодът на самоувереността. Самоувереността като наука и изкуство – всичко, което жените трябва да знаят“ от Клеър Шипман и Кати Кей е книга за женската самоувереност, за нейната решаваща роля и за начините за нейното усъвършенстване.

Нови книги в категория „Професионално развитие“


5-те нива на лидерството5-те нива на лидерството

„5-те нива на лидерството“ от Джон Максуел е книга, която на достъпен език обяснява какво е истинското лидерство и как работи то.

Windows 10. Step by StepWindows 10. Step by Step

„Windows 10. Step by Step“ от Джоан Ламбърт и Стив Ламбърт е ръководство за работа с операционната система Windows 10, което стъпка по стъпка обяснява всичко най-важно, което искаш да научиш.

Да продаваш е човешко. Изненадващата истина за това, което мотивира другитеДа продаваш е човешко. Изненадващата истина за това, което мотивира другите

„Да продаваш е човешко. Изненадващата истина за това, което мотивира другите“ от Даниъл Пинк е книга за продажбите, която не прилича на други книги по същата тема. Това твърди самият Даниел Пинк и изтъква като най-важен аргумент многото промени в света на продажбите през последните десетина години.

Нови книги в категория „Свободно време“


Митът за разглезеното детеМитът за разглезеното дете

„Митът за разглезеното дете“ от Алфи Кон е книга, която опровергава дълбоко вкоренени консервативни схващания относно децата – какви са и как трябва да бъдат отглеждани.


Мозъкът. Tова си тиМозъкът. Tова си ти

„Мозъкът. Tова си ти“ от Дейвид Игълман е любопитна книга, която представя мистериозните тайни на невероятното чудо, наречено „човешки мозък“.

Истината е: Аз лъжа. Изповедта на един медиен манипулаторИстината е: Аз лъжа. Изповедта на един медиен манипулатор

„Истината е: Аз лъжа. Изповедта на един медиен манипулатор“ от Райън Холидей е книга, която разкрива от първо лице похватите на медийните манипулации, с които се формира общественото мнение, рекламира се продукт или се унищожава неудобен противник.

Тестът за психопатиТестът за психопати

„Тестът за психопати“ от Джон Ронсън е книга за психопатията и за това как да разпознаваме психопатите. Ориентирана е не толкова към психиатри, психолози, профайлъри, учители, възпитатели, включително и специалисти по човешки ресурси, а като послание към обикновените хора, които са били или биха могли да бъдат жертва на психопати.

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до ражданетоДокато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането

„Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането“ от Росица Божкова-Михайлова е книга-дневник, която подпомага бременната жена в уникалния процес по възникване на бял свят и развитие на едно ново човешко същество.

Любопитството забранено! Въпроси, находки, фактиЛюбопитството забранено! Въпроси, находки, факти

„Любопитството забранено! Въпроси, находки, факти“ от Ерих фон Деникен разкрива факти, насочва към находки и задава въпроси, свързани с посещенията на Земята от обитатели от други планети.

Как да възпитаваме момичетаКак да възпитаваме момичета

„Как да възпитаваме момичета“ от Стив Бидълф е наръчник за родители, посветен на специфичните потребности на децата-момичета.

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори60 занимания с моето бебе по системата Монтесори

„60 занимания с моето бебе по системата Монтесори“ от Мари-Елен Плас е книга, която е посветена на най-малките – от раждането до петнайсетмесечна възраст и запознава с философията за детско развитие на Мария Монтесори и плодовете на нейния забележителен труд.