Новите книги през Март 2016

През изминалия Март 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Трансцендентална медитация. Най-важното от учението на Махариши Махеш ЙогиТрансцендентална медитация. Най-важното от учението на Махариши Махеш Йоги

„Трансцендентална медитация. Най-важното от учението на Махариши Махеш Йоги“ от Джак Форем е книга, посветена на учението по трансцедентална медитация на Махариши Махеш Йоги.

Книга на въпроситеКнига на въпросите

„Книга на въпросите“ от Микаел Крогерус и Роман Чепелер е малка и любопитна книжка, която събира на едно място всички въпроси, които ни се е искало да зададем, но все още не сме сторили това.

Героят в теб. Шест архетипа, с които живеемГероят в теб. Шест архетипа, с които живеем

„Героят в теб. Шест архетипа, с които живеем“ от Каръл Пирсън е книга, която представя шест героични архетипа, благодарение на които всеки от нас може да разбере кой е и как живее живота си.

Първият телефонен разговор с небетоПървият телефонен разговор с небето

„Първият телефонен разговор с небето“ от Мич Албом е роман, посветен на темите за любовта, историята и вярата.

Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапияРакова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия

„Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия“ от д-р Макс Герсон е книга, плод на тридесет години на клинични експерименти, която е публикувана за първи път през 1958г. и представя резултатите от 50 клинични случая на раковоболни хора.

Грозните патенца. Да устоиш и да продължишГрозните патенца. Да устоиш и да продължиш

„Грозните патенца. Да устоиш и да продължиш“ от Борис Силюлник е книга за децата, станали жертви на насилие, но намерили сили да устоят на проблемите и да продължат напред в живота, така както грозното патенце в приказката се превърнало в красив лебед.

Опасните личностиОпасните личности

„Опасните личности“ от Джо Наваро и Тони Сиара Пойнтър е книга за това как да разпознаваме зловредните личности и как да се защитаваме от тях.

Планът за генна терапия. Контролиране на генетичната предопределеност чрез начина на живот и храненеПланът за генна терапия. Контролиране на генетичната предопределеност чрез начина на живот и хранене

„Планът за генна терапия. Контролиране на генетичната предопределеност чрез начина на живот и хранене“ от д-р Мичъл Гейнър е книга, посветена на темата за промяна на генетичната съдба.

Изкуството да водим разговор. 92 малки хитрини за успешна комуникацияИзкуството да водим разговор. 92 малки хитрини за успешна комуникация

„Изкуството да водим разговор. 92 малки хитрини за успешна комуникация“ от Лейл Лоундз е книга, посветена на умението да се води изкусен разговор и да се постига успех в бизнеса, любовта и в живота като цяло.

Силата на мисълтаСилата на мисълта

„Силата на мисълта“ от Емет Фокс е класическа книга, публикувана за първи път през 1940г., която съдържа 31 есета, посветени на силата на позитивното мислене и неговата роля в личната трансформация и промяна.

През моите очи. Личният ми опит с аутизмаПрез моите очи. Личният ми опит с аутизма

„През моите очи. Личният ми опит с аутизма“ от д-р Темпъл Грандин е книга, посветена на аутистите, в която са обединени личният опит и познанията на автора с всички най-значими научни открития за това заболяване.

Пътеката. Уроците на китайските философи за добър и смислен животПътеката. Уроците на китайските философи за добър и смислен живот

„Пътеката. Уроците на китайските философи за добър и смислен живот“ от Майкъл Пюет и Кристин Грос-Лох е книга, посветена на приложението на принципите на великите китайски мислители в съвременния живот.

Магията да творишМагията да твориш

„Магията да твориш“ от Елизабет Гилбърт е книга, посветена на творческият начин, по който човек може да живее живота си, за да учи, открива нови неща и да постига мечтите си.Нови книги в категория „Професионално развитие“

Теория на безделната класаТеория на безделната класа

„Теория на безделната класа“ от Торстайн Веблен е трактат по икономика, написан през 1899г., в който се прави критика на разточителното потребление и на показното безделие на висшите класи.

Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всекиГарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки

„Гарантираната продажба. Как да продадем всичко на всеки“ от Фредрик Еклунд е книга за продажбите, написана от един от най-успешните брокери на недвижими имоти в Ню Йорк.

Как да постигнем мигновено доверие, вяра, влияние и рапорт!Как да постигнем мигновено доверие, вяра, влияние и рапорт!

„Как да постигнем мигновено доверие, вяра, влияние и рапорт!“ от Том Шрайтер е малка книжка, която помага на хората, които работят в директните продажби да грабват вниманието на клиентите и да ги слушат по-добре.

Ubuntu без тайни. Том 2Ubuntu без тайни. Том 2

„Ubuntu без тайни. Том 2“ от Матю Хелмке е ръководство, съдържащо уникална и актуална информация за всеки, който иска да извлече максимални ползи от операционната система Ubuntu. Книгата е посветена на Ubuntu 14.10, но е в сила и за бъдещи версии.

HTML5 & CSS3 For DummiesHTML5 & CSS3 For Dummies

„HTML5 & CSS3 For Dummies“ от Дейвид Карлинс е книга, посветена на уеб дизайна чрез HTML5 и CSS3.Нови книги в категория „Свободно време“

Живот на ръба. Епохата на квантовата биологияЖивот на ръба. Епохата на квантовата биология

„Живот на ръба. Епохата на квантовата биология“ от Джим Ал-Халили и Джонджо Макфадън е книга, която изследва корените на живота и прави връзка с една от най-загадъчните науки – квантовата механика.

Грешките на нашите родители. Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите децаГрешките на нашите родители. Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите деца

„Грешките на нашите родители. Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите деца“ от Даниел Сигъл и Мери Харцел е книга, посветена на влиянието на собствените ни детски преживявания върху начина, по който възпитаваме и отглеждаме децата си.