Новите книги през Май 2016

През Май 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Рейки. Най-добрите практикиРейки. Най-добрите практики

„Рейки. Най-добрите практики“ от майсторите Валтер Любек и Франк Петер представя техники от 1-во, 2-ро и 3-то ниво от Западната система, за прилагане на Рейки за защита и лечение.

Лиценз за щастие. Будистки приказки за просветлениеЛиценз за щастие. Будистки приказки за просветление

„Лиценз за щастие. Будистки приказки за просветление“ от Аджан Брам съдържа вдъхновяващи истории за най-важните неща в живота – любовта, самоуважението, щастието, страха, прошката, смисъла на живота, смъртта и надеждата.

По-щастлив от БогПо-щастлив от Бог

„По-щастлив от Бог“ от Нийл Доналд Уолш е книга, която обяснява ролята на Бог в съзидателния процес, който хората прилагат, за да получават от живота нещата, за които мечтаят и да са щастливи.

НЛП. Малка енциклопедияНЛП. Малка енциклопедия

„НЛП. Малка енциклопедия“ от Стив Бавистър и Аманда Викърс представя всички основни концепции в НЛП.

Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласаКак да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа

„Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа“ от Наполеон Хил и Клемънт Стоун е книга, която демонстрира мощта на мисленето и нагласата към света за постигането на успех и благополучие във всеки аспект на живота.

42 дълбоки мисли за живота, вселената и всичко останало42 дълбоки мисли за живота, вселената и всичко останало

„42 дълбоки мисли за живота, вселената и всичко останало“ от Марк Върнън представя и обсъжда четиридесет и две мъдри мисли на велики умове, свързани с най-важните въпроси от живота.

Нашето вселенско пътуванеНашето вселенско пътуване

„Нашето вселенско пътуване“ от Джордж Кавасилас представя по прост и разбираем начин темата за това кои сме ние всъщност, откъде идваме и накъде отиваме.

Как да се мотивираме за спортКак да се мотивираме за спорт

„Как да се мотивираме за спорт“ от Деймън Йънг е книга, насочена към вътрешната мотивация за спортуване и поддържане на добро здраве, а оттам и на поддържането на добри умствени способности.

Богинята в теб. Практики за женственост, здраве и силаБогинята в теб. Практики за женственост, здраве и сила

„Богинята в теб. Практики за женственост, здраве и сила“ от Сиера Бендър и Джеф Мигдоу е книга за женствената, здрава и силна жена или за това как една жена да събуди и развие тези качества.

Теория и практика на груповото консултиранеТеория и практика на груповото консултиране

„Теория и практика на груповото консултиране“ от Джералд Кори е много авторитетен учебник както за начинаещи, така и за напреднали, който представя теориите и практиките на груповото консултиране.

На един ключ разстояниеНа един ключ разстояние

„На един ключ разстояние“ от Наполеон Хил е книга, която стъпка по стъпка аргументира цялостна философия на успеха във всеки един аспект на живота, извлечена от опита на стотици от най-успешните хора на света.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Корпоративна култура. Основното стратегическо предимствоКорпоративна култура. Основното стратегическо предимство

„Корпоративна култура. Основното стратегическо предимство“ от Ерик Фламхолц и Ивон Рандъл е съвременно и подкрепено с много емпирични примери ръководство за управление на корпоративната култура като средство за влияние върху служителите.

Посткапитализмът. Пътеводител за нашето бъдещеПосткапитализмът. Пътеводител за нашето бъдеще

„Посткапитализмът. Пътеводител за нашето бъдеще“ от Пол Мейсън е книга, посветена на визията за бъдещото общество отвъд капитализма.

Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работатаЗасияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата

„Засияй. Как да оцелеем и да преуспеем в работата“ от Крис Барез-Браун е книга с прости и практични идеи за превръщане на работата, която работим в невероятно преживяване и вдъхновение.

Епоха на растежа. Лекции по неокономикаЕпоха на растежа. Лекции по неокономика

„Епоха на растежа. Лекции по неокономика“ от руския икономист Олег Григориев представя нова структура на икономическата теория, в която се анализират главните механизми на глобалната икономика и ролята на разделението на труда.

Фокусът. Тайният двигател на изключителните постиженияФокусът. Тайният двигател на изключителните постижения

„Фокусът. Тайният двигател на изключителните постижения“ от Даниъл Голман е книга, която съчетава последни открития в областта на психологията и най-нови практически изследвания, за да докаже, че разликата между посредствените и високите резултати се дължи на осъзнатото и целенасочено внимание, което човек отделя на своята дейност.

Нови книги в категория „Свободно време“

Магията на подреждането. Японското изкуство за внасяне на ред в домаМагията на подреждането. Японското изкуство за внасяне на ред в дома

„Магията на подреждането. Японското изкуство за внасяне на ред в дома“ от Мари Кондо е книга за внасяне на чистота и ред в жилището с помощта на метода за подреждане „КонМари“.

Скъпа Емма. Посланията на един баща към неговата дъщеряСкъпа Емма. Посланията на един баща към неговата дъщеря

„Скъпа Емма. Посланията на един баща към неговата дъщеря“ от Гарт Калахан е книга, която разказва как може да бъде запазена силната връзка между баща и дъщеря като залог за нейното бъдещо развитие като човек.

Ако бебетата можеха да говорят. Погледът на психоаналитикаАко бебетата можеха да говорят. Погледът на психоаналитика

„Ако бебетата можеха да говорят. Погледът на психоаналитика“ от Мириам Сежер е книга, посветена на голямото терапевтично и превантивно значение на психоанализрата в най-ранна детска възраст.