Новите книги през Февруари 2016

През изминалия Февруари 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Седемте решенияСедемте решения

„Седемте решения“ от Анди Андрюс е книга за най-важните решения, които човек трябва да вземе в живота си, за да е щастлив и успешен.


Карта на рая. Доказателства за съществуването на Отвъдния святКарта на рая. Доказателства за съществуването на Отвъдния свят

„Карта на рая. Доказателства за съществуването на Отвъдния свят“ от Ибън Алегзандър е продължение на невероятната история, описана в „Доказателство за Рая“ за съществуването на Бог и на отвъден свят.

Менса. Тестове за интелигентност. 200 задачиMensa. Тестове за интелигентност. 200 задачи

„Mensa. Тестове за интелигентност. 200 задачи“ от колектив от Mensa е подробно ръководство за оценка на интелигентността, което съдържа 200 задачи, разпределени в 10 теста.

Mensa. Тестове по математика. 150 задачиMensa. Тестове по математика. 150 задачи

„Mensa. Тестове по математика. 150 задачи“ от колектив от Mensa е помагало със 150 задачи, които ще поставят на изпитание уменията ви да боравите с цифри.

Нейдзин. Класическата китайска медицина на жълтия императорНейдзин. Класическата китайска медицина на жълтия император

„Нейдзин. Класическата китайска медицина на жълтия император“ е един от най-важните трудове на даоизма, както и върховен по авторитет източник на знание за традиционната китайска медицина.

Годжи бери, семена чиа и зърна киноаГоджи бери, семена чиа и зърна киноа

„Годжи бери, семена чиа и зърна киноа“ от Александра Годуа е книга, посветена на три от най-популярните в наши дни храни, известни и като „суперхрани“.

Пътят към успехаПътят към успеха

„Пътят към успеха“ от Наполеон Хил е книга, която предлага прости и работещи правила за постигане на успех от един от най-добрите автори в света по темата за „успеха“.

Защо боледувамЗащо боледувам?

„Защо боледувам?“ от Ричард Флук е книга, посветена на прочистване на тялото и съзнанието, написана от експерт по НЛП. Книгата акцентира на връзката между психиката и здравето.

ПоетикаПоетика

„Поетика“ от Аристотел е философски трактат, посветен на въпросите на естетиката и оказал голямо влияние върху мисленето на западна Европа в продължение на векове.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Мисли като жена, действай като женаМисли като жена, действай като жена

„Мисли като жена, действай като жена“ от Катрин Капюта е книга, насочена към успеха на жените в съвременния свят и към изграждането на така необходимата за всеки лична марка.

Да обърнем курса! Истинска история за превръщане на подчинени в ръководителиДа обърнем курса! Истинска история за превръщане на подчинени в ръководители

„Да обърнем курса! Истинска история за превръщане на подчинени в ръководители“ от Дейвид Маркет е книга, посветена на управлението чрез създаване на сътрудници-лидери, а не сътрудници-подчинени.

Нови книги в категория „Свободно време“

Дисциплина без драма. Осъзнат начин за успокояване и развитие на тревожния детски умДисциплина без драма. Осъзнат начин за успокояване и развитие на тревожния детски ум

„Дисциплина без драма. Осъзнат начин за успокояване и развитие на тревожния детски ум“ от д-р Даниъл Сийгъл и д-р Тина Пейн Брайсън е книга, посветена на справянето с гневните изблици, напрежението и сълзите в децата чрез осъзнат подход за решаване на тези проблеми.

Подсъзнанието може всичко при децатаПодсъзнанието може всичко при децата

„Подсъзнанието може всичко при децата“ от Джон Кехоу и Нанси Фишер е книга, посветена на техниките за развиване на силата на мисълта, които могат да се усвоят от децата още от ранна детска възраст, с цел да могат да посрещат всички предизвикателства на живота в бъдеще.

Извън контрол. Новата биология на машините, социалните системи и икономическия святИзвън контрол. Новата биология на машините, социалните системи и икономическия свят

„Извън контрол. Новата биология на машините, социалните системи и икономическия свят“ от Кевин Кели очертава зараждането на нова ра, в която машините и системите стават толкова автономни и комплексни, че не могат да се различат от живите същества.

365 вдъхновяващи мисли за живота365 вдъхновяващи мисли за живота

„365 вдъхновяващи мисли за живота“ от Пам Браун е луксозно отпечатана подаръчна книжка-календар за всеки ден от годината, с нежни тематични илюстрации от Джулиет Кларк.

365 прекрасни мисли за всеки ден. За майката365 прекрасни мисли за всеки ден. За майката

„365 прекрасни мисли за всеки ден. За майката“ от Пам Браун е луксозно отпечатана подаръчна книжка-календар за всеки ден от годината, с нежни тематични илюстрации от Джулиет Кларк.

365 изпълнени с обич послания за всеки ден. За моята дъщеря365 изпълнени с обич послания за всеки ден. За моята дъщеря

„365 изпълнени с обич послания за всеки ден. За моята дъщеря“ от Пам Браун е луксозно отпечатана подаръчна книжка-календар за всеки ден от годината, с нежни тематични илюстрации от Джулиет Кларк.

365 прекрасни мисли за всеки ден. За приятелството365 прекрасни мисли за всеки ден. За приятелството

„365 прекрасни мисли за всеки ден. За приятелството“ от Пам Браун е луксозно отпечатана подаръчна книжка-календар за всеки ден от годината, с нежни тематични илюстрации от Джулиет Кларк.

Фройд набързоФройд набързо

„Фройд набързо“ от Кристфрид Тьогел е книга, в която по достъпен начин е направен панорамен обзор на личността и търсенията на създателя на психоанализата – Зигмунд Фройд.