Новите книги през Декември 2016

Новите книги през Декември 2016

През Декември 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“2017. Различният лунен календар2017. Различният лунен календар

„2017. Различният лунен календар“ от Ирене Лаурети показва как космическата истина за взаимовръзките и взаимоотношенията ни помага да живеем в хармония със себе си и как да преодоляваме дисхармонията си с порядъка на Вселената.

Практически курс за самоизцеление по методиката на Юрий ВилунасПрактически курс за самоизцеление по методиката на Юрий Вилунас

„Практически курс за самоизцеление по методиката на Юрий Вилунас“ от Юрий Вилунас е книга, посветена на изцелението от болести като диабет или хипертония с помощта на правилно дишане.

Пътят на джит кун доПътят на джит кун до

„Пътят на джит кун до“ от Брус Ли е класическа книга за бойните изкуства, която обобщава опита на Брус Ли към самоусъвършенстване и търсене на истината, надскачайки времето, традициите, идеологиите и собствените физически граници.

Съществува ли Дядо Коледа? Философско проучванеСъществува ли Дядо Коледа? Философско проучване

„Съществува ли Дядо Коледа? Философско проучване“ от Ерик Каплан представя cepиoзнo изcлeдвaнe нa нaглeд нecepиoзния въпpoc дaли нaиcтинa имa Дядo Koлeдa, пpeвeждaйĸи ни пpeз лoгиĸaтa и филocoфиятa, пpeз нayĸaтa, миcтицизмa, мopaлa, митoлoгиятa, eтиĸaтa и пcиxoлoгиятa.

Зодиакална нумерология 2Зодиакална нумерология 2

„Зодиакална нумерология 2“ от Марта Александрова-Бойо е продължение на първата книга на авторката – „Зодиакална нумерология“, което дава по-задълбочени насоки за съставяне на четиристепенната зодиакално-нумерична карта и интерпретирането є по цикли и години.

8 минути на ден, за да отслабнеш8 минути на ден, за да отслабнеш

„8 минути на ден, за да отслабнеш“ от д-р Филип Бланшмезон е кратко, стегнато ръководство, което обяснява сложните механизми, предизвикващи задържане на течности и увеличаване на теглото в долната част на тялото (средно с 4-7 килограма).

Суперхрани всеки ден. Рецепти за здраве и щастиеСуперхрани всеки ден. Рецепти за здраве и щастие

„Суперхрани всеки ден. Рецепти за здраве и щастие“ от световноизвестния готвач Джейми Оливър е полезна книга с рецепти, включващи суперхрани за здравословното хранене.

Виното на мъдростта. Животът, поезията и философията на Омар ХайямВиното на мъдростта. Животът, поезията и философията на Омар Хайям

„Виното на мъдростта. Животът, поезията и философията на Омар Хайям“ от Мехди Аминразави е книга, посветена на изключителния живот, поезия, философски и научни трудове на Омар Хайям – ирански философ, поет, математик, астроном (1048–1131г.)

2017. Астрологична прогноза2017. Астрологична прогноза

„2017. Астрологична прогноза“ от Гал Сасон е една чудесна малка книжка, която предлага конкретна и полезна информация с дванадесет зодиакални прогнози и насоки за различни аспекти на живота през 2017 година.

100 начина да промениш живота си100 начина да промениш живота си

„100 начина да промениш живота си“ от Лариса Парфентиева е ръководство за излизане от различни задънени житейски ситуации, за себереализация и изграждане на живот пълен със смисъл и щастие.

Нови книги в категория „Професионално развитие“


Води като Иисус. Поуки от най-великия модел на ръководство за всички временаВоди като Иисус. Поуки от най-великия модел на ръководство за всички времена

„Води като Иисус. Поуки от най-великия модел на ръководство за всички времена“ от Кен Бланчард, Фил Ходжис и Филис Хендри е книга за модела на ръководство и лидерство, използван от Иисус Христос и за поуките, които можем да вземем от него в управлението на хора в съвременния свят.

На първо място в GoogleНа първо място в Google 2017

„На първо място в Google“ е книга за спечелване на челни позиции в резултатите от търсене в най-популярната търсачка в света (и България) – Google.

Photoshop маски и композитиPhotoshop маски и композити

„Photoshop маски и композити“ от Катрин Айсман, Шон Дуган и Джеймс Порто е отличен наръчник за създаване на маски и композити с Аdоbе Рhоtоѕhор, дело на професионални фотографи и преподаватели, които стъпка по стъпка обясняват всички процеси.

Въведение в .Net. Практическо програмиране на С#Въведение в .Net. Практическо програмиране на С#

„Въведение в .Net. Практическо програмиране на С#“ от Денис Колисниченко е книга с практически съвети за програмиране на C# и платформата .NET на Microsoft.

Наръчник на начинаещия дизайнерНаръчник на начинаещия дизайнер

„Наръчник на начинаещия дизайнер“ от Робин Уилямс е ръководство по графичен дизайн и типография за всеки, който има отношение към дизайна, работата с шрифт и предпечатната подготовка.

200 отговора, за да успеем за интервю за работа200 отговора, за да успеем за интервю за работа

„200 отговора, за да успеем за интервю за работа“ от Жан Мишел Ази и Франсоа Каби е малка, интересна, практична и много полезна книга с подходящите отговори на двеста въпроса, които обикновено се задават на интервю за работа и гарантират успех.

Изкуството на победата. Автобиография на създателя на NikeИзкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike

„Изкуството на победата. Автобиография на създателя на Nike“ е книга-автобиография на Фил Найт – създател на най-голямата компания за спортни стоки обувки, дрехи и оборудване в света Nike.

Джеф Безос и векът на АмазонДжеф Безос и векът на Амазон

„Джеф Безос и векът на Амазон“ от Брад Стоун представя историята на основателя на най-големия онлайн магазин в света Amazon.com и как той съумява да претвори идеята си в реалност.

Пътят към успеха. Най-добрият бизнес съвет, който съм получавалПътят към успеха. Най-добрият бизнес съвет, който съм получавал

В книгата си „Пътят към успеха. Най-добрият бизнес съвет, който съм получавал” Доналд Тръмп е помолил 150 от най-изявените, най-успешните бизнесмени и бизнесдами да отговорят на въпроса: „Какъв беше най-добрият бизнес съвет, който сте получавали в живота си?“

Законите на Лимбек. 111 закона за топ търговциЗаконите на Лимбек. 111 закона за топ търговци

„Законите на Лимбек. 111 закона за топ търговци“ от Мартин Лимбек е книга с кратки практически уроци за всеки важен аспект от работата на успешния продавач – от търсенето на нови клиенти до затварянето на продажбите.

Това не се преподава в университета. Наръчник за кариерно развитиеТова не се преподава в университета. Наръчник за кариерно развитие

„Това не се преподава в университета. Наръчник за кариерно развитие“ от Александра Левит е полезен наръчник за кариерно развитие на млади хора – мениджъри и служители.

Как дa paбoтим зa шeф Идиoт. Да оцелеем и преуспеем без да убием шефаКак дa paбoтим зa шeф Идиoт. Да оцелеем и преуспеем, без да убием шефа

„Как дa paбoтим зa шeф Идиoт. Да оцелеем и преуспеем, без да убием шефа“ от Джон Хувър е книга-наръчник с ценни насоки за справяне с шефове, които по различни причини не са подходящи за позицията, която заемат.

Нови книги в категория „Свободно време“


Контрол на населениетоКонтрол на населението

„Контрол на населението“ от Джим Марс е книга, посветена на хипотезата за глобален заговор на елити и корпорации с цел намаляване на населението на Земята.

География на гения. В търсене на най-творческите места по светаГеография на гения. В търсене на най-творческите места по света

„География на гения. В търсене на най-творческите места по света“ от Ерик Уайнър е интересна книга, която разкрива защо в някои точки на света е процъфтявал творческия гений.

101 романтични места в България101 романтични места в България

„101 романтични места в България“ от Eлинa Цaнĸoвa и Ивaн Mиxaлeв представя чрез текст и красиви снимки 101 романтични места, които си заслужава да се посетят в България заедно с любимия човек.

Какво трябва да знаете за детето сиКакво трябва да знаете за детето си

„Какво трябва да знаете за детето си“ от Мария Монтесори представя основите на философията за детско възпитание и развитие по системата „Монтесори“, в основата на която стои естествения стремеж на всеки човек към развитие и свобода.

Черни дупки и бебета вселени и други есетаЧерни дупки и бебета вселени и други есета

„Черни дупки и бебета вселени и други есета“ от Стивън Хокинг е ново допълнено издание, съдържащо шecтнaйceт изĸлючитeлни eceтa, xвъpлящи нoвa cвeтлинa въpxy тaйнcтвaтa нa Bceлeнaтa и живoтa нa eдин oт нaй-блecтящитe миcлитeли нa нaшeтo вpeмe.

Киберпрестъпления. Всичко е свързано, всеки е уязвим и как да се защитимКиберпрестъпления. Всичко е свързано, всеки е уязвим и как да се защитим

„Киберпрестъпления. Всичко е свързано, всеки е уязвим и как да се защитим“ от Mapĸ Гyдмaн представя задълбочен поглед за рисковете, пред които е изправено съвременното общество, което е изцяло построено върху глобалната информационна мрежа.

Цифрова фотография с една светкавица!Цифрова фотография с една светкавица!

„Цифрова фотография с една светкавица!“ от Тило Гокел разкрива тайната на улавянето на красиво осветени фотографски изображения чрез използване само на една светкавица.

Младоженците. Ръководство за употребаМладоженците. Ръководство за употреба

„Младоженците. Ръководство за употреба“ от Керълайн Тайгър съдържа важна информация и съвети към младоженците за първата година от брака им, която често пъти е критична.

Проблясък. Силата на мигновените решенияПроблясък. Силата на мигновените решения

„Проблясък. Силата на мигновените решения” е книга за мигновените прозрения и решения. Написана е от Малкълм Гладуел – писател, обявен за един от 100-те най-влиятелни личности за 2005г. от авторитетното списание Times.

Първи десет стъпки в комиксаПърви десет стъпки в комикса

„Първи десет стъпки в комикса“ от Петър Станимиров е книга, която стъпка по стъпка разкрива най-важното от привлекателния, но но и доста труден занаят на художника на комикси.

Нашата мечтана сватбаНашата мечтана сватба

„Нашата мечтана сватба“ от Николай Митев е практична и забавна книга за стъпките, през които трябва да се премине в организирането на една съвременна българска сватба.

Извън рамките. Книга за оцветяване за хора с въображениеИзвън рамките. Книга за оцветяване за хора с въображение

„Извън рамките. Книга за оцветяване за хора с въображение“ от Сури Хонг-Порета е книга, която съдържа над 100 творби на съвременното изкуство, подходящи за оцветяване.

Светът на биратаСветът на бирата

„Светът на бирата“ от Тим Хемпсън е луксозно издание, което представя всичко най-важно за класическите и крафт бири, разширява общата култура и помага в избора на бира за максимална наслада от всяка глътка.

Виното. Дегустационен курсВиното. Дегустационен курс

„Виното. Дегустационен курс“ от Марни Олд е луксозно издание, което представя всичко най-важно за виното, разширява общата култура и помага в избора на вина за максимална наслада от всяка бутилка.

Книга за джунглата. Книга за оцветяванеКнига за джунглата. Книга за оцветяване

„Книга за джунглата. Книга за оцветяване“ е книга за оцветяване, изготвена по класическата приказка на Ръдиърд Киплинг.