Новите книги през Декември 2015

През изминалия Декември 2015 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Овладей живота сиОвладей живота си

„Овладей живота си“ от Ариана Хъфингтън е книга, която има за цел да помогне да се вгледаме в себе си и да открием своя собствен път в живота.

Книга на промените. Малка книга на големите промениКнига на промените. Малка книга на големите промени

„Книга на промените. Малка книга на големите промени“ от Микаел Крогерус и Роман Чепелер е книга, която обяснява света и промените в него, в т.ч. и промените със самите нас.

23 неща, които не се казват за капитализма23 неща, които не се казват за капитализма

„23 неща, които не се казват за капитализма“ от Хаджун Джанг е книга, която критикува капитализма, основан на свободния пазар и посочва конкретни начини как капитализмът да стане по-добър.

Изкуството на войната онагледеноИзкуството на войната онагледено

„Изкуството на войната онагледено“ от Джесика Хейги е илюстровано и онагледено издание, което представя идеите на китайския военачалник Сун Дзъ от класическия трактат „Изкуството на войната“.

Утвърждения. Книга за оцветяванеУтвърждения. Книга за оцветяване

„Утвърждения. Книга за оцветяване“ от Луиз Хей и Албърта Хътчинсън е книга, която съчетава използването на утвърждения и оцветяването на красиви рисунки.

Мъдрият градинарМъдрият градинар

„Мъдрият градинар“ от Клариса Пинкола Естес е малка книжка, която съдържа изцеляващи сърцето, ума и духа приказки за живота.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Бизнес на високи токчета. Истинското лице на модния святБизнес на високи токчета. Истинското лице на модния свят

„Бизнес на високи токчета. Истинското лице на модния свят“ е автобиографична книга от Тамара Мелън, основателка на компанията за луксозни обувки „Jimmy Choo“.

Windows 10 For DummiesWindows 10 For Dummies

„Windows 10 For Dummies“ от Анди Ратбоун помага при навигацията, персонализацията и постигането на оптимални резултати с операционната система Windows 10 на Microsoft.

Силата да преговарямеСилата да преговаряме

„Силата да преговаряме“ от Дерек Арден е книга за уменията за преговори, които всеки може да придобие и усъвършенства, за да постига по-високи резултати в работата и живота.

Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилияLean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия

В книгата „Lean мислене. Как да печелим повече с по-малко усилия“ Джеймс Уомак и Даниел Джоунс очертават основните принципи на „Lean“ компаниите, т.е. на „стройните“ компании с оптимизирани процеси за производство.

Нови книги в категория „Свободно време“

Книгата за математикатаКнигата за математиката

„Книгата за математиката“ от Клифърд Пиковър е енциклопедична по своята същност книга, която представя всички най-важни математически идеи и постижения в историята на човечеството по увлекателен начин.

Chanel. Животът й отблизоChanel. Животът й отблизо

„Chanel. Животът й отблизо“ от Лиса Чани представя тригодишно детайлно проучване на живота и личността на изключителната Коко Шанел.

Алиса в страната на чудесата. Книга за оцветяванеАлиса в страната на чудесата. Книга за оцветяване

„Алиса в страната на чудесата. Книга за оцветяване“ е книга за оцветяване, изготвена по класическата приказка на Луис Карол.

Някога, когато бях...Някога, когато бях…

„Някога, когато бях…“ от Лавиния Бейкър е любопитна творческа книга, в която читателят не е читател, а всъщност се превръща в автор и изготвя сам своята автобиография.