Новите книги през Август 2017

Новите книги през Август 2017

През Август 2017 добавихме за продажба следните книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“


Градският монахГрадският монах

„Градският монах“ от Педрам Шоджай посочва път към просперитета и вътрешния покой, без напрежение, стрес и недостиг на време.

Съвършеното здравеСъвършеното здраве

„Съвършеното здраве“ от Дипак Чопра предлага ценни съвети за здравословен живот – хранене, физически упражнения и почивка, представени в традицията на Аюрведа.

Лекции по логикаЛекции по логика

„Лекции по логика“ от Имануел Кант представя основните лекции по логика на големия философ, които е водел като преподавател.

Яж шоколад и отслабвайЯж шоколад и отслабвай

„Яж шоколад и отслабвай“ от Лазар Радков е книга, посветена на връзката и баланса между храненето и добрата физическа форма.

НумерологияНумерология

„Нумерология“ от Мишел Бюкенън помага да разкриете вашето бъдеще, житейска цел и съдба според рождената ви дата и име.

Моделирай мечтите си. Как да получиш това, което наистина искашМоделирай мечтите си. Как да получиш това, което наистина искаш

„Моделирай мечтите си. Как да получиш това, което наистина искаш“ от Барбара Шер е книга, която представя програма за моделиране на мечтите, които да се превърнат в конкретни резултати и да доведат до реална промяна в живота.

Колекция от философски куриозиКолекция от философски куриози
„Колекция от философски куриози“ от Рой Сьоренсен е интригуваща книга с някои от най-интересните тайни и загадки на великите философи.

Слънчево дишанеСлънчево дишане

„Слънчево дишане“ от Тина Електра разкривва информация за съзнателното слънчево дишане – най-високата степен на божествено чисто енергийно дишане на земята.

Красота от природата. Ароматерапия. Етерични масла. Билки. Масаж. ХраненеКрасота от природата. Ароматерапия. Етерични масла. Билки. Масаж. Хранене

„Красота от природата. Ароматерапия. Етерични масла. Билки. Масаж. Хранене“ от Бриджит Марс показва как с помощта на природата да разкрием своята истинска красота и да се поддържаме здрави и хубави, независимо от хода на времето.

Отговорът. Как да вземете съдбата си в ръце и да се превърнете в човека, който искате да бъдетеОтговорът. Как да вземете съдбата си в ръце и да се превърнете в човека, който искате да бъдете

„Отговорът. Как да вземете съдбата си в ръце и да се превърнете в човека, който искате да бъдете“ от Алън Пийз и Барбара Пийз е книга за това как да открием това, което искаме от живота, и да го накараме да се случи.

Йога. Пълно ръководствоЙога. Пълно ръководство

„Йога. Пълно ръководство“ от Шивананда йога център е класическо ръководство с лесни за изпълнение указания и точна информация за всички аспекти на древното учение „йога“.

Аюрведа. Ръководство за домашно лечениеАюрведа. Ръководство за домашно лечение

„Аюрведа. Ръководство за домашно лечение“ от д-р Васант Лад е основана върху „Аюрведа“ – древната лечебна система на Индия, съществуваща повече от пет хиляди години.

Седемте нива на съществуване. Философията на системата Тета-лечениеСедемте нива на съществуване. Философията на системата Тета-лечение

„Седемте нива на съществуване. Философията на системата Тета-лечение“ от Ваяна Стайбъл разкрива видимите и невидимите сили, които определят измеренията на нашата Вселена и цялото Творение отвъд нея.

Чакрите. Седемте ключа за събуждане и лечение на енергийното тялоЧакрите. Седемте ключа за събуждане и лечение на енергийното тяло

„Чакрите. Седемте ключа за събуждане и лечение на енергийното тяло“ от Енодиа Джудит представя практически методи за използване на невероятната енергийна система на чакрите за лечение и създаване на благополучие.

Има живот след смъртта. Истински истории на хора, успели да надникнат в отвъднотоИма живот след смъртта. Истински истории на хора, успели да надникнат в отвъдното

„Има живот след смъртта. Истински истории на хора, успели да надникнат в отвъдното“ от Тереза Ченг дава отговор на най-големите въпроси, свързани със смъртта – какво се случва след смъртта, има ли задгробен живот, има ли рай, ще видим ли отново хората, които обичаме?

Енергийно лечение за жениЕнергийно лечение за жени

„Енергийно лечение за жени“ от Кийт Шерууд и Сабине Уитман помага на жените да открият същносттта на своята женственост с практики за изцеление и сила като медитации, мудри и работа с чакрите.

Човекът е своето плацебо. Важната роля на ума, която не винаги осъзнавамеЧовекът е своето плацебо. Важната роля на ума, която не винаги осъзнаваме

„Човекът е своето плацебо“ с подзаглавие „Важната роля на ума, която невинаги осъзнаваме“ от Джо Диспенза е книга за самоизлекуването благодарение на превръщането на мислите ни в емоции и убеждения, физиологически и биологически процеси.

Силата на положителното мисленеСилата на положителното мислене

„Силата на положителното мислене“ от Норман Винсънт Пийл е практическо ръководство за използване на духовни техники за преодоляване състояния на поражение, депресия и апатия и постигане на успехи, радост и увереност в себе си.

Нови книги в категория „Професионално развитие“


Linux. Практически наръчник по системно и мрежово администриранеLinux. Практически наръчник по системно и мрежово администриране

„Linux. Практически наръчник по системно и мрежово администриране“ от Денис Колисниченко е ориентиран към системните администратори и разглежда един от най-широко застъпените аспекти на приложението на Linux – изграждането на сървър.

Тайните на разказването на историиТайните на разказването на истории

„Тайните на разказването на истории“ от Кармайн Гало разкрива защо разказването на истории, които изграждат емоционални връзки, е изключително важно днес за успеха на всеки един от нас. И на марките, също така.

Нови книги в категория „Свободно време“


АгресиятаАгресията

„Агресията“ от Йеспер Юл е книга, посветена на темата за агресията сред децата и младежите и представя двата вида агресия – конструктивната и деструктивната.

Самостоятелното дете, или как да стана „мързелива майка“Самостоятелното дете, или как да стана „мързелива майка“

„Самостоятелното дете, или как да стана „мързелива майка“ от Анна Бикова е четиво за всяка добросъвестна и грижовна майка, която иска да развие самостоятелността, проактивността и отговорността на своето дете.

Загадки от Вселената на Айнщайн. "Относително" трудни загадки и главоблъсканици, вдъхновени от великия ученЗагадки от Вселената на Айнщайн. „Относително“ трудни загадки и главоблъсканици, вдъхновени от великия учен

„Загадки от Вселената на Айнщайн. „Относително“ трудни загадки и главоблъсканици, вдъхновени от великия учен“ от Тим Дедопулос представя едни от най-интересните и увлекателни гатанки, енигми, викторини, логически тестове и загадки, измислени досега.