Публикувано на

Новите книги през Август 2016

През Август 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Свръхгени. Тайният ключ към цялостно благополучиеСвръхгени. Тайният ключ към цялостно благополучие

„Свръхгени. Тайният ключ към цялостно благополучие“ от Дипак Чопра и Рудолф Танзи представят едно нестандартно и дръзко разбиране за човешките гени и за това как елементарни промени в начина на живот могат да подобрят генната активност.

Да бъдем здрави с Мария Требен. Здравословно хранене с билкиДа бъдем здрави с Мария Требен. Здравословно хранене с билки

„Да бъдем здрави с Мария Требен. Здравословно хранене с билки“ от Мария Требен предлага съвети за профилактика, диагноза и лечение на различни болести с помощта на билките.

ХарактериХарактери

„Характери“ от Теофраст е актуална и до днес книга на известния гръцки философ, в която той описва тридесет типа отрицателни човешки характери.

Щастието е... 500 неща, които ни правят щастливиЩастието е… 500 неща, които ни правят щастливи

„Щастието е… 500 неща, които ни правят щастливи“ от Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър е симпатична книга с очарователни илюстрации, която ни напомня за нещата, които ни правят щастливи.

Самолечение с ПайдаЛаджинСамолечение с ПайдаЛаджин

„Самолечение с ПайдаЛаджин“ от Хончи Шао е книга, която представя метода ПайдаЛаджин за самолечение чрез упражнения за разтягане и шляпане, които всеки може да практикува.

Книгата за политикатаКнигата за политиката

„Книгата за политиката“ от колектив от автори е книга с твърди корици и оригинално оформление, която на достъпен език обяснява всичко най-значимо относно световните политически идеи, въпроси и теории.

Чудото на осъзнатия живот. Въведение в медитативната практикаЧудото на осъзнатия живот. Въведение в медитативната практика

„Чудото на осъзнатия живот. Въведение в медитативната практика“ от Тик Нят Хан е книга, написана през 1974г., която въвежда по достъпен начин в мъдростта на медитацията.

Без кал няма лотоси. Изкуството да преобразяваме страданиетоБез кал няма лотоси. Изкуството да преобразяваме страданието

„Без кал няма лотоси. Изкуството да преобразяваме страданието“ от Тик Нят Хан е книга, която помага да отворим съзнанието си за истинската същност на живота и за изкуството на щастието.

Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки. ЕнциклопедияРецепти за лечение с храни и хранителни добавки. Енциклопедия

„Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки. Енциклопедия“ от д-р Джеймс Балч е внушителна енциклопедия на диетичните терапии за всички заболявания с помощта на витамини, минерали, билки и природни продукти.

Петър Дънов: За пътя на човешката душаПетър Дънов: За пътя на човешката душа

„Петър Дънов: За пътя на човешката душа“ е съставена от д-р Светла Балтова със специално подбрани текстове и идеи по учението на Петър Дънов за пътя на човешката душа.

А дали не е В12? Епидемия от погрешни диагнозиА дали не е В12? Епидемия от погрешни диагнози

„А дали не е В12? Епидемия от погрешни диагнози“ от Сали Пачолок и Джефри Стюарт е книга, посветена на голям брой погрешни медицински диагнози, които в крайна сметка са обединени от факта, че съответните болни хора са имали дефицит на витамин B12. Книгата е посветена на дефицита на B12, диагностицирането и лечението на това състояние.

Петър Дънов: За добродетелите и успехаПетър Дънов: За добродетелите и успеха

„Петър Дънов: За добродетелите и успеха“ е съставена от д-р Светла Балтова със специално подбрани текстове и идеи по учението на Петър Дънов за добродетелите и успеха.

Петър Дънов: За невидимите световеПетър Дънов: За невидимите светове

„Петър Дънов: За невидимите светове“ е съставена от д-р Светла Балтова със специално подбрани текстове и идеи по учението на Петър Дънов за невидимите светове.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Милионерът, който се пробуди за духовнотоМилионерът, който се пробуди за духовното

„Милионерът, който се пробуди за духовното“ от Джо Витале е книга за мотивацията да създаваме и следваме мисия, която служи на колективното човечество.

Истината за рекламатаИстината за рекламата

„Истината за рекламата“ от Джон Кени е роман, в който се преплитат няколко теми – абсурдите в рекламния бизнес, силата на любовта и значението на семейството.

Луд гений. Манифест за предприемачиЛуд гений. Манифест за предприемачи

„Луд гений. Манифест за предприемачи“ от Ранди Гейдж е книга, посветена на предприемачеството и на нестандартния начин на мислене, който може да доведе до крупен пробив в бизнеса.

Ръководство за начинаещи брокериРъководство за начинаещи брокери

„Ръководство за начинаещи брокери“ от Константин Пандов е книга, предназначена за хората, които искат да работят в областта на посредничеството на недживими имоти и да се развият в добри професионалисти.

Adobe After Effects CC 2015. Официален курс на Adobe SystemsAdobe After Effects CC 2015. Официален курс на Adobe Systems

„Adobe After Effects CC 2015. Официален курс на Adobe Systems“ от Колектив от автори от Adobe дава възможност за бързо и същевременно задълбочено усвояване на Аdobе Аftеr Effеcts CC (2015).

Нови книги в категория „Свободно време“

Как да учим децата да учат - за да успяватКак да учим децата да учат – за да успяват

„Как да учим децата да учат – за да успяват“ от Сид Джейкъбсън е книга, посветена на темата за ученето на децата и по-конкретно на това как да помогнем на децата си да придобият умения за учене, на които няма да ги научат в училище.

Магията на пътуването. Последвай местнитеМагията на пътуването. Последвай местните

„Магията на пътуването. Последвай местните“ от Бистра Якимова представя 14 истински истории за интересни кътчета по света. Мисията на книгата е да вдъхнови хората да пътешестват.

От Калифорния до Стълпище. Историята на един емигрант, или как станах богат в АмерикаОт Калифорния до Стълпище. Историята на един емигрант, или как станах богат в Америка

„От Калифорния до Стълпище. Историята на един емигрант, или как станах богат в Америка“ от Любен Рабчев представя удивителната история на един български емигрант в САЩ, който успява да се замогне, а години по-късно се завръща в България.

България - позната и непозната. Илюстрован пътеводителБългария – позната и непозната. Илюстрован пътеводител

„България – позната и непозната. Илюстрован пътеводител“ от Румяна Николова и Николай Генов предлага полезна и богато илюстрована информация за 35 топ туристически дестинации в България.

Петър Дънов: За семейството и възпитанието на дететоПетър Дънов: За семейството и възпитанието на детето

„Петър Дънов: За семейството и възпитанието на детето“ е съставена от д-р Светла Балтова със специално подбрани текстове и идеи по учението на Петър Дънов за семейството и възпитанието на детето.

Тайният език на бебетатаТайният език на бебетата

„Тайният език на бебетата” от Трейси Хог и Мелинда Блау е книга, която дискутира предизвикателствата и проблемите на ранното родителство, с помощта на примери от практиката на Хог като медицинска сестра, акушерка и детегледачка.