Новите книги през Април 2016

През Април 2016 добавихме за продажба следните нови книги:

Нови книги в категория „Личностно развитие“

Поток. Психология на оптималното преживяванеПоток. Психология на оптималното преживяване

„Поток. Психология на оптималното преживяване“ от Михай Чиксентмихай е световноизвестна книга, която предлага теорията, че хората са най-щастливи, когато са в състояние на „поток“ – състояние на пълна концентрация и поглъщане от дейността в конкретна ситуация.

Как да се свържем с природатаКак да се свържем с природата

„Как да се свържем с природата“ от Тристан Гулей е книга, посветена на естествената връзка между човека и най-голямата и значима система – природата.

Как да се справяме със злополучиятаКак да се справяме със злополучията

„Как да се справяме със злополучията“ от Кристофър Хамилтън е книга със съвети за справяне с трудностите и проблемите с любовта, семейството, здравето и живота като цяло.

Как да бъдем емоционално здравиКак да бъдем емоционално здрави

„Как да бъдем емоционално здрави“ от Оливър Джеймс е книга, посветена на подобряването на менталната и емоционална стабилност.

Фитнес за ума. Задачи и упражнения за поддържане на ума в добра формаФитнес за ума. Задачи и упражнения за поддържане на ума в добра форма

„Фитнес за ума. Задачи и упражнения за поддържане на ума в добра форма“ от Майкъл Пауъл е книга, която съдържа над 200 предизвикателства за ума и мисълта.

Четирите жени на Бог. Блудницата, вещицата, светицата и наивницатаЧетирите жени на Бог. Блудницата, вещицата, светицата и наивницата

„Четирите жени на Бог. Блудницата, вещицата, светицата и наивницата“ от Ги Бештел е книга, посветена на отношението на Църквата към жената.

Едгар Кейси. Най-важните духовни принципиЕдгар Кейси. Най-важните духовни принципи

„Едгар Кейси. Най-важните духовни принципи“ от Марк Търстън представя най-важните принципи от учението на Едгар Кейси – световен феномен и пророк.

Тибетска медитация за вътрешен мир и радост + CDТибетска медитация за вътрешен мир и радост + CD

„Тибетска медитация за вътрешен мир и радост + CD“ от Тензин Уангял Римпоче е книга с упражнения за медитация, които помагат на човека да се справи с предизвикателствата на живота.

Диета за плосък коремДиета за плосък корем

„Диета за плосък корем“ от Дейвид Зинченко е книга, посветена на справяне с натрупването на мазнини в една от най-проблемните зони на човешкото тяло – корема.

Плодовете на дървото на живота. Кабалистичната традицияПлодовете на дървото на живота. Кабалистичната традиция

„Плодовете на дървото на живота. Кабалистичната традиция“ от Омраам Микаел Айванов е книга за това как Божественият живот се изявява във Вселената.

Как да сложим край на безпорядъкаКак да сложим край на безпорядъка

„Как да сложим край на безпорядъка“ от Питър Уолш е книга, посветена на отърсването от непродуктивните неща в ежедневието и създаването на смисъл и организация в дома и живота, с по-малко стрес и повече щастливи моменти.

Квантовият преход с Петър ДъновКвантовият преход с Петър Дънов

„Квантовият преход с Петър Дънов“ е сборник с беседи на Петър Дънов, посветени на основни правила и положения в живота, сред които универсалните природни закони, принципите на човешкото развитие, свободната воля и съдбата, вярата и щастието.

Яж, спортувай и обичайЯж, спортувай и обичай

„Яж, спортувай и обичай“ от Здравка Максурова е книга, посветена на упражненията, здравословното хранене и природосъобразния начин на живот.

Мозъкът ви. По-здрав от всякога. Пълно ръководство и упражненияМозъкът ви. По-здрав от всякога. Пълно ръководство и упражнения

„Мозъкът ви. По-здрав от всякога. Пълно ръководство и упражнения“ от Майкъл Суини и Синтия Грийн е книга, посветена на човешкия мозък и на грижите за него.

Надвийте стреса. Малка енциклопедияНадвийте стреса. Малка енциклопедия

„Надвийте стреса. Малка енциклопедия“ от Алис Мюър е наръчник за справяне със стреса, основан на когнитивната поведенческа терапия и невролингвистичното програмиране.

Нови книги в категория „Професионално развитие“

Смъртта на парите. Близкият колапс на международната валутна системаСмъртта на парите. Близкият колапс на международната валутна система

„Смъртта на парите. Близкият колапс на международната валутна система“ от Джеймс Рикардс е книга, която разкрива слабостите на междунадорната финансова и валутна система и предлага идеи за предодвратяване на нова финансова криза, която би имала опустошителен ефект.

Microsoft Office 2016. Step by StepMicrosoft Office 2016. Step by Step

„Microsoft Office 2016. Step by Step“ от Джоан Ламбърт и Джойс Кокс е книга-наръчник за изучаване на т.нар. „офис пакет“, в който са включени програмите „Microsoft Word“, „Excel“, „PowerPoint“ и „Outlook“.

Основи на векторната графика с Adobe Illustrator, CorelDRAW и др.Основи на векторната графика с Adobe Illustrator, CorelDRAW и др.

„Основи на векторната графика с Adobe Illustrator, CorelDRAW и др.“ от Вон Гличка е книга, посветена на процеса на създаване на прецизни векторни графики, които отличават дизайнерите-професионалисти от всички останали.

Лунна разходка с Айнщайн. Изкуството и науката да запаметяваш всичкоЛунна разходка с Айнщайн. Изкуството и науката да запаметяваш всичко

„Лунна разходка с Айнщайн. Изкуството и науката да запаметяваш всичко“ от Джошуа Фор е книга, посветена на силата на ума и по-специално човешката памет.

Конкурентното предимство на нациитеКонкурентното предимство на нациите

„Конкурентното предимство на нациите“ е един от основните трудове на Майкъл Портър, в който се обясняват причините за просперитета на различни нации в съвременната световна икономика. Въпреки, че книгата е фокусирана към нациите, нейните принципи и заключения са валидни и за отделни градове или региони.

Получете повече в работата и живота. Как да бъдем по-убедителниПолучете повече в работата и живота. Как да бъдем по-убедителни

„Получете повече в работата и живота. Как да бъдем по-убедителни“ от Стюарт Даймънд е книга, посветена на преговорите и на извличане на максимума от всевъзможни работни или житейски ситуации.

Нови книги в категория „Свободно време“

Нови 101 отбивки. Идеи за пътешествия до малко познати места в БългарияНови 101 отбивки. Идеи за пътешествия до малко познати места в България

„Нови 101 отбивки. Идеи за пътешествия до малко познати места в България“ от Елина Цанкова и Иван Михалев е вторият пътеводител за пътешественици от двамата автори, след пожъналият голям успех „101 отбивки“.

Майки и дъщери. За трудностите в отношенията майка-дъщеряМайки и дъщери. За трудностите в отношенията майка-дъщеря

„Майки и дъщери. За трудностите в отношенията майка-дъщеря“ от Вероник Моралди е полезна книга, която разкрива огромното влияние на майката върху живота на своята дъщеря. Книгата е предназначена за прочит от майки, но и от дъщери.

Евангелски сказанияЕвангелски сказания

„Евангелски сказания“ от Зенон Косидовски е научнопопулярна книга, в която полският писател представя откритията си за Исус, Евангелието и много други въпроси.

ДНК на боговетеДНК на боговете

„ДНК на боговете“ от Крис Харди с подзаглавие „Създаването на Ева от анунаките и извънземната битка за човечеството“ е книга, посветена на теория за възникването на човешката раса в резултат на извънземна намеса.